UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (27. forduló)

BOTRÁNYOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT BRAVÚROS U17 ÉS U21 PONTSZERZÉS.

Az U17-nek olyan játékvezető vezette a meccsét, aki még a jegyzőkönyvet sem tudta kitölteni, míg az U21-nek a Pásztón kívül egy érdekes felfogású sporival is szembe kellett néznie. A hét emberrel kiálló U14 hét gólt, a tartalékos U15 öt gólt kapott a rendkívül sportszerű Cegléd csapatától.

NB II. Közép-Kelet 27. forduló:

U21 PÁSZTÓI ULC - MAGLÓDI TC 1 - 1 (0 - 1)

Pásztó

gól: Lanczkor G.

sárga lap: Rudolf K., Dobi G., Silberer R., Lanczkor G., Bartha Sz.

 

Maglódi TC: Nagy Cs. - Dezső K., Erdősi N., Bíró T., Váradi M., Kardos Sz., Rudolf K., Dobi G., Silberer R., Lanczkor G., Bartha Sz.

 

Filácz Imre (edző): Nagyon szépen köszönöm a csapatnak a vasárnapi teljesítményét. A sok sérült miatt éppen hogy ki tudtunk állni, így nagyon értékes pontot szereztünk - főleg annak fényében, hogy a játékvezető mindent megtett annak érdekében, hogy pont nélkül távozzunk. Az elmúlt negyven évben, amit a futballpályák környékén töltöttem, soha ilyen egyoldalú játékvezetést még nem láttam. Nagyon jó lenne, ha néha a szövetség ezeket a mérkőzéseket is ellenőrizné. Nem fogok elmenni szó nélkül a hétvégén történtek mellett és Vida Gábornak hivatalos formában is el fogom küldeni az észrevételeimet. Nem emelek ki senkit a csapatból, mert mindenki a maximumot nyújtotta.

-----------

NB II. Közép-Kelet 27. forduló:

U17 PÁSZTÓI ULC - MAGLÓDI TC 3 - 3 (2 - 3)

Pásztó

gól: Kiss P., Szegedi M., Gyuga O.

sárga lap: Szegedi M., Kiss P., Gyuga O.

kiállítva: Gruber B.

 

Maglódi TC: Hamza K. - Szász B. (Hollósi B. 56p), Filácz K., Óvári K., GYUGA O., Merczel Z. (Palotai Cs. 88p), Gruber B., Szegedi M. (Kovács B. 73p), Csákó Cs., Fazekas A. (Kecskeméti Á. 56p), KISS P.

 

Baranyai Pál (edző): Ha jól játszottunk volna a játékvezetők nem tudták volna befolyásolni a mérkőzés végkimenetelét. A 19 éves spori azon túl, hogy ellenünk fújt még a jegyzőkönyvet sem tudta kitölteni, ami mindent elmond .

------------

NB II. Közép-Kelet 27. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - CEGLÉDI VSE 1 - 5 (1 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Sengel T.

sárga lap: Fábián D.

 

Maglódi TC: Berta F. - Vasvári Á. (Szever Á. 56p), Fodor E., Aczél P., Mikó Sz. - Sengel T., Hornyák M., Fischer P., Véglás R. (Vizi D. 41p) - Juhász T., Fábián D.

 

-------

NB II. Közép-Kelet 27. forduló:

U14 MAGLÓDI TC - CEGLÉDI VSE 0 - 7 (0 - 5)

Maglód, Kertész Károly Stadion

 

Maglódi TC: Morocz I. -  Papellás P., Kanalas K., Skultéty D., Mésztáros T., Baranyai Zs., Seletye T. (hét fő)

edzők: Rakita Gábor és Bíró Roland

 

Bíró Roland (edző): Sajnos nincs olyan hátterünk, hogy egy nap ki tudjunk állítani Bozsik tornára egy U13-at, bajnokira egy U14-et és egy U15-öt. Tartalékosan egy rendkívül sportszerű Cegléddel találkoztunk, akik nem akartak minket "agyonverni" További sok sikert kívánunk ellenfelünknek.

U15maglod.jpg

Partnereink