UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (24. forduló)

HUSZONNYOLC GÓLLAL NYERT AZ U17.

Verhető ellenfélre várt hétvégén az U17 és az U21. Végül, csak az előbbi korosztályunk örülhetett, hiszen csak az ő ellenfelük érkezett meg, igaz ők is csak kilencen. Az emberelőny végül akkora fölényű győzelmet eredményezett Baranyai Pál fiainak, amely után az addigi mínusz 23-as gólkülönbségből, plusz ötös lett. Az U21-nek nincs szerencséje. Múltkor a harmadik percben félbeszakadt a találkozó, most pedig el sem jött az ellenfél. A három pontok így is meg vannak, de jobb lett volna a pályán megszerezni őket. A Rakita Gábor vezette U15 zsinórban harmadik győzelmét aratta és ezzel már nyolc ponttal előzi meg a hétvégi riválisát a Dabast. U14-es csapatunk a sok hiányzó miatt későbbi időpontra halasztotta a Bp. Honvéd/FC Dabas/ elleni találkozóját.

NB II. Közép-Kelet 24. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - JÁSZDÓZSA elmaradt, mert a Jászdózsa nem érkezett meg.

Maglód, Kertész Károly Stadion

 

----------

NB II. Közép-Kelet 24. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - JÁSZDÓZSA 28 - 0 (13 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Kiss P. 6, Pilny M. 6, Berta B. 3, Merczel Z. 2, Kecskeméti Á. 2, Palotai Cs. 2, Gyuga O. 2, Hollósi B., Gruber B., Szász B., Kovács B., Csombok M. öngól.

 

Maglódi TC: Gruber B. - Wéber K. (Csákó Cs. 46p), Kovács B., Szász B., Gyuga O., Merczel Z., Pilny M., Hollósi B., Kecskeméti Á., Kiss P., Berta B. (Palotai Cs.)

 

Baranyai Pál (edző): - Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, bár nehéz dolgunk nem volt a félpályát át sem lévő ellenfelünkkel szemben. Köszönjük, hogy nehézségeik ellenére egyáltalán eljöttek.

---------

 

NB II. Közép-Kelet 24. forduló:

U15 FC DABAS - MAGLÓDI TC 2 - 4 (0 - 2)

Dabas

gól: Sengel T., Fodor E., Fábián D., Óvári K.

sárga lap: Fábián D., Hornyák M.


Maglódi TC: Morocz I. - Vasvári Á. (Skultéty D. 70p), Aczél P., Óvári K. - FODOR E., Hornyák M., VÉGLÁS R., Mészáros T. (Kanalas K. 41p), Papellás P. (Tukacs T. 68p) - Sengel T., FÁBIÁN D.

 

Rakita Gábor (edző): -  Gratulálok a srácoknak, mert végre egy hasonló játékerőt képviselő csapat ellen is nyerni tudtunk. A tartásunkat mutatja, hogy a kapott gólokra azonnal válaszolni tudtunk.

U14farsang.jpg

Partnereink