FC DABAS - MAGLÓDI TC 2 - 3

 KAPASZKODUNK!

undefined

NB III., Közép csoport, 24. forduló:

FC DABAS  - MAGLÓDI TC

 2 - 3 (1 - 1)

Dabas

jv: Urbán E. (Szarvas L., Fodor R.)

gólszerző: Danyis V. 37p, Bozsik V. 74p ill. Murinai B. 13p, Bogdán Sz. 51p., Budafai G. 87p

sárga lap: Dobray Zs., Dévai Cs., Tóth M., Kovacsik T., Gáspár B. ill. Lanczkor G., Oláh M.

kiállítva: Takács K. 66p (gólhelyzetben lévő játékossal szebeni szabálytalanságért) ill. Domonyi R. 64p (második sárga lap)

FC Dabas: Szabó M. - Szabó B., Takács K., Szirtesi A., Electo W. (Bozsik V. 62p), Danyis A., Dévai Cs., Buczkó I. (Feczesin I. 72p), Dobray Zs. (Kovacsik T. 51p), Tóth M., Gáspár B. vezetőedző: Honti József

Read More

Maglódi TC: Roma G. - Bogdán Sz., Lanczkor G. (Lukács B. 80p), Szőke R., Murinai B., Oláh M., Domonyi R., Szkunc V. (Matyó M. 89p), Weisz T., Hollauer B. (Budafai G. 70p), Csepregi T. edzők: Baranyai Pál és Weisz Tamás

Sokáig nyeretlen csapatunk immár a második győzelmét aratta egymás után, ráadásul játékunk alapján rá is szolgáltunk a három pontra. A Dabas felívelt labdákkal, míg mi rövid passzos játékkal operáltunk, ami végül mifelénk billentette a mérleg nyelvét. A találkozó 13. percében Murinai végzett el szabadrúgást a jobb oldalról, ami végül érintés nélkül vágódott a Szabó kapujába. A válasz is szabadrúgásból jött, ugyancsak jobb oldalról. Danyis a 37. percben ballal, elemi erővel rúgta el a sorfalunk mellett a labdát, amelyel szemben Roma Gábor tehetelen volt. 1-1-es félidőt követően mindössze hat perc elteltével újra nálunk volt az előny. Egy újabb szabadrúgás után ezúttal Bogdán Szabolcs volt eredményes. Sajnos ez után megfogyatkoztunk, igaz a hazaiak is. Előbb, a 64. percben Domonyi Roland kapta meg a második sárga lapját, majd a dabasi Takács mehetett zuhanyozni a 66. percben. A kiállítás talán minket zavart meg jobban, hiszen a 71. percben a csereként beállt Bozsik talált be Roma tétovaságát kihasználva. Aztán jött a slusszpoén: már-már elkönyveltük a döntetlent, amikor az ugyancsak a kispadról beszálló Budafai Gergő fejjel vette be a hazai kaput, amire már nem volt válasz és az újabb bezsebelt három ponttal reálissá vált az esélyünk a bentmaradásra.

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Megérdemelt győzelmet arattunk. Végre a szerencse is mellénk állt, igaz sokat is tettünk érte, hogy miénk legyen a három pont.

Nem régen azt mondtad, hogy ha valamelyik csapat, akkor a Dabas mindenképpen verhető. Ezek szerint sikerült felkészülni a játékukból.

Igen. Tudtuk, hogy a védekezésre fektetik a fő hansúlyt, ami be is jött. Erre készültünk és be is igazolódott. Ha jobban odafigyelünk nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Gratulálok az egész csapatnak a győzelemhez!

 

További eredmények:

Orosháza - ESMTK 1-1

Soroksár - Monor 5-1

Videoton II. - Bölcske 5-1

Gyula - Szeged 0-2

Baja - Komló 2-0

Szekszárd - Bp. Honvéd 2-3

Dunaharaszti - RKSK 0-0

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink