LEÁNYFALU II - MAGLÓD-HELLOPARKS II. 4 - 1

A plakáton szereplő fotó készítője a Leányfalu SE-Foci facebook oldala.

Második bajnoki találkozóját is elveszítette tartalék csapatunk, amely most a Leányfalu második csapatával találta szembe magát. Helyzetüket nem könnyítette meg, hogy két játékossal az első csapat keretét kellett segíteniük, ugyanakkor így máris elérték céljukat, vagyis hogy a felnőtt bajnokságban szerzett tapasztalatokon kívül segítették a megye másodosztályban rajthoz álló együttesünk szereplését is.

Pest vármegyei IV. osztály, Északnyugati csoport, 2. forduló:

LEÁNYFALUI SE II. - MAGLÓD-HELLOPARKS II. 4 - 1 (2 - 0)

Leányfalu, 70 néző, jv: Dóra B. (Varga A.)

gól: Mészáros B. 2, Lebek B., Horváth G. ill. Bertalan H.

sárga lap: Kondacs K. ill. Békési A.

Maglódi TC II.: Lunczner Gy. - Borsi Z., Nádházi P. (Békési A. 74p), Kovács Sz. (Lászlóffy G. 79p), Kovács Á., Kádár D., Molnár D. (Piller B. 67p), Bertalan H., Palicz J. (Balogh S. 79p), Borsi M., Garai R. játékos-edző: Balogh Sándor

Read More

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): A mérkőzés eredménye sajnálatos, de fontos megjegyezni, hogy a két csapat játéktudása között nem volt három gólos különbség. Az első félidőben gyengébben teljesítettünk, ami rányomta a bélyegét a végkimenetelre. A második félidőben azonban bátrabb és veszélyesebb játékot mutattunk, ami biztató a jövőre nézve. Szépíteni tudtunk, de sajnos egyéni hibákból újabb gólokat kaptunk. Sokat tanulhatunk ebből a mérkőzésből, és folytatjuk a munkát, hogy a következő alkalommal eredményesebbek legyünk. Gratulálok a csapatomnak, ellenfelünknek pedig további sok sikert kívánok!

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink