MAGLÓD-HELLOPARKS II. - CSOBÁNKA 1 - 3

Vasárnap délután tartalékcsapatunk számára is elkezdődött a bajnokság. A javarészt fiatalokból álló keret egy része a Csobánka elleni találkozón debütált a felnőtt bajnoki labdarúgás világában. Nem csoda, hogy az első félidőben még a megilletődöttség volt tapasztalható a játékunkban, nem igazán sikerült az elvárt szinten teljesíteni, ami után két gólos hátrányban vonulhattunk szünetre. A második félidőben már sokkal bátrabban álltak bele a játékosok a találkozóba. Bár az összjátékba sok hiba csúszott, de sikerült több nagy helyzetet is kidolgoznunk, amiből egyszer a kapuba is tudtunk találni, amire már csak egyszer tudott válaszolni ellenfelünk. Biztosak lehetünk benne, hogy csapatunk hétről-hétre fejlődni fog és mindez pontokat is fog eredményezni.

Pest vármegyei IV. osztály, Északnyugati csoport, 1. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS II. - CSOBÁNKA 1 - 3 (0 - 2)

Maglód, 80 néző, jv: Cseresnyés Cs. (Letenyei Zs., Somogyi M.)

gól: Kovács Sz. ill. Horváth A., Horváth Á. (11-esből), Horváth D.

sárga lap: Kádár D. ill. Hamvas A.

Maglódi TC II.: Lunczner Gy. - Kádár D., Nagy K., Nagy Zs. (Szilágyi B. 83p), Békési A. (Borsi Z. 46p), Buzás P. (Palicz J. 46p), Havasi L., Földváry V. (Nádházi P. 78p), Bertalan H. (Garai R. 46p), Bán M. (Kovács Sz. 58p), Borsi M. (Mondai G. 46p). edző: Balogh Sándor

Read More

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Izgatottan vártuk a találkozót, hiszen sokaknak az első hivatalos, felnőtt bajnoki mérkőzése volt. Sajnos felülkerekedett rajtunk ez az izgalmi állapot, aminek következtében rajtapátiába estünk és nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, ami megszokott volt az elmúlt szezonban. Jól látható volt, hogy ellenfelünk csapatát sokkal rutinosabb játékosok alkotják, a párharcok nagyrészét rendre megnyerték. Sokat kell még tanulnunk, de pont ezzel a céllal indultunk el a bajnokságban. Kovács Szabinak külön gratulálok az első mérkőzésén szerzett góljához és kimagasló teljesítményéhez! Ellnfelünknek pedig sok sikert kívánok!

U212015.jpg

Partnereink