UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két bravúros győzelem mellett egy nagyarányú vereség volt utánpótlás korosztályaink mérlege az elmúlt hétvégén. Két vereség után újra sikert aratott U19-es együttesünk, amely a Pilisvörösvár elleni diadalt követően továbbra is versenyben van a dobogós helyek valamelyikéért. Az U15 Tápiószecsőn tudott fontos győzelmet aratni a Nagykáta felett. Az első és az utolsó hely már eldőlt a csoportban, de a második és harmadik helyért négy csapat van még versenyben. Az említett két győzelmünk értékét növeli az is, hogy mindkét esetben szükségkapus védte a kapunkat. U13-as csapatunk továbbra is igen rapszodikus teljesítményt nyújt a tavasz folyamán, melynek okát Nagy Tamás a mérkőzés utáni nyilatkozatában fejti ki.

U19-es bajnokság, II. osztály, felsőház, 4. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PILISVÖRÖSVÁR 1 - 0 (1 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Tóth L. (Gerhát D.)

gól: Buzás P.

Maglódi TC: Schreng T. - Borsi Z., Nagy Zs., Borsi M. (Földváry V. 77p), Szalai M., Kertész Z. (Palicz J. 77p), Havasi L., Kerepesi M., Buzás P., Nagy K., Bán M. (Cili D. 90p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Igyekeztünk mindent megtenni annak érdekében, hogy továbbra is versenyben maradjunk a dobogóért. Sajnos nem volt kapusunk, ezért kényszerből állítottuk be Schreng Tomit, aki parádésan védett az egész mérkőzés alatt. Ismét rengeteg kihagyott helyzetünk volt, ezért megköszönnhetjük az égieknek, hogy cserébe nem büntettek meg minket. További sok sikert a Pilisvörösvár csapatának!

---

U15-ös bajnokság, II. osztály, felsőház, 8. forduló:

NAGYKÁTA SE - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 5 (1 - 3)
Tápiószecső, jv: Magyari M. (Szabó Gy.)

gól: Hernádi Á. ill. Vánkos D. 2, Horváth M., Gyüre M., Molnár Cs.

Maglódi TC: Teplán Á. - Németh L., Molnár Bálint, Molnár Botond, Forgó B., Vánkos D. (Szép-Bancsa Á. 72p), Gyüre M., Molnár Cs. (Irsán L. 72p), Horváth M., Nagy Á. (Kovács K. 65p), Ochtinszki T. (Balogh M. 35p)

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Nagyon jól kezdtünk, 15 perc után, már három nulla volt a javunkra. Majd szinte rögtön a középkezdés után szépített a hazai csapat. A mérkőzés fordulópontja az volt, hogy a következő ziccerüket a megbízott kapusunk Teplán Ákos gyönyörűen hárította. Ez után kicsit hitehagyott lett ellenfelünk, mi pedig feljavultunk, és sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket. Megérdemelten nyertünk, és újra a jobbik arcát mutatta csapatunk. További sok sikert kívánok a nagykátai csapatnak.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, felsőház, 8. forduló:

DIÓSDI TC - MAGLÓD-HELLOPARKS 10 - 1 (10 - 1)
Diósd, jv: Szász T.

gól: Mocsel J. 5, Horváth Á., Nagyistván Á., Horváth I., Tolmár B., Bukta-Nagy B. ill. Vágó Zs.

Maglódi TC: Nándori R. - Nagy A., Tóth R., Vágó Zs., Szatmári Z., Varga M., Lucza Á., Molnár K., Francenzovics D. cserék: Varga A., Kukucska B., Szilágyi Sz., Ombodi Sz., Horváth K., Haszán M.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Hatalmas különbségek vannak a mérkőzéseken mutatott teljesítményeink között. Legutóbb ezt a csapatot nagyon jó mérkőzésen legyőztük, most pedig nagyarányú vereséget szenvedtünk tőlük. Ez abból adódik, hogy a játékosok a védekezésben kért szituációkat nem mindig értik, rosszul helyezkednek. Nem feltétlenül tudják még, hogy hol kell elkezdeni a labdaszerzést. Ha a tengelyben hiányzik valaki máris nem tudjuk úgy megoldani a védekezést, ahogy szeretnénk. Ezeket most tanuljuk és bizony van benne hiba, de csak azért, mert nem sikerül, nem adjuk fel, mert ennek a leoktatásának most jött el az ideje. Persze lehetnénk eredménycentrikusak, mint a csapatok nagy része, vagyis stabilan hátul maradva, lőjük meg a gyors csatárt, aztán majd meglövi a gólokat. Ez nem jó irány, én a kezdeményezésben hiszek a védekezésben is. Most nehezebb megélni ezeket a találkozókat, viszont 16-17 éves korukra a most elkövetett hibákat biztosan nem fogják elkövetni.

U212015.jpg

Partnereink