UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Remek sorozatát folytatva lejátszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését U19-es csapatunk, amely ragyogóan hajrázva, az utolsó percekben három gólt szerezve nyert 6-3-ra Tápiószentmártonban. A sorozatos győzelmeknek köszönhetően együttesünk hat pontos előnnyel nyerte meg a pontvadászatot, így a másodosztály felsőházába kvalifikálta magát, ahol a Százhalombatta, a Pilisvörösvár és a Vác-Deákvár ellen küzdhet meg a bajnoki címért. U15-ös együttesünk a második Nagykáta együttesét látta vendégül és hátrányból felállva 1-1-es döntetlenre végeztünk velük. Az U13-as csapatunk kiváló időben, lelkes szurkolás mellett, nagyon jó játékkal, fordulatos találkozót nyert meg a Diósddal szemben.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 14. forduló:

ARANYSZARVAS SE - MAGLÓD-HELLOPARKS 3 - 6 (1 - 3)
Tápiószentmárton, jv: Visnyei B. (Szőke R.)

gól: Tóth K., Németh M., Faska Sz. ill. Buzás P. 3, Xu Zhao, Kámán G., Ernhöffer M.

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi Z., Nagy Zs., Borsi M. (Kámán G. 59p), Havasi L., Földváry V. (Molnár D. 77p), Schreng T. (Ernhöffer M. 59p), Xu Zhao (Piller B. 68p), Nagy K., Bán M.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): A végkimenetel szempontjából nem volt tétje a mérkőzésnek, ennek ellenére a három egység megszerzése volt a cél, ami nehezen bár, de sikerült. Izgalmas találkozó volt, mivel egészen a 87. percig döntetlenre állt a mérkőzés, és az utolsó három percre hagytuk a döntést. Külön örömet jelent számunkra, hogy a sérülésekkel bajlódó, a tavalyi szezon házi gólkirálya Ernhöffer Marcell, 300 napot követően ismét betalált a kapuba. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez és a csoportelsőségért, reméljük a felsőházban is hasonló eredményeket érünk el! További sok sikert az Aranyszarvas csapatának!

---

U15-ös bajnokság, II. osztály, felsőház, 3. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - NAGYKÁTA SE 1 - 1 (0 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Kovács G. (Gágó G.)

gól: Gyüre M. ill. Göblyös B.

Maglódi TC: Vass M. - Vertetics Á. (Kovács K. 55p), Molnár Bálint, Molnár Botond, Szigeti B. (Fülöp Zs. 71p), Forgó B. (Herendi B. 52p), Vánkos D., Gyüre M., Molnár Cs. (Lucza A. 61p), Németh L., Béres G.

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Sajnos a mai mérkőzésünkön is a helyzetkihasználás volt a legnagyobb probléma. A játékunk most jobb volt, mint Tura ellen. Néhol tetszetős labdakihozatalokat, és támadás vezetéseket láttam, de gólt csak egyet tudtunk szerezni. Mondhatnám, hogy már ez is eredmény, de a három ponthoz kevésnek bizonyult. Remélem a jövőhéten Pilisen kiszakad az a bizonyos zsák, és újra három ponttal lehetünk gazdagabbak. Két játékost szeretnék kiemelni, Molnár Botond, és Szigeti Bence a középpályán nyújtott teljesítményük miatt. További sok sikert kívánok ellenfelünknek.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, felsőház, 3. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - DIÓSDI TC 6 - 4 (4 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Kovács G.

gól: Francenzovics D. 2, Tóth R., Gyurina M., Vágó Zs., Toth V. ill. Mocsel J. 2, Nyers B., Horváth Á.

Maglódi TC: Nándori R. - Szilágyi Sz., Nagy A., Tóth R., Vágó Zs., Szatmári Z., Gyurina M., Varga M., Francenzovics D. cserék: Toth V., Varga L., Szigeti V., Ombodi Sz., Lucza Á., Ferencz T.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): A Dunaharaszti elleni találkozóval szemben most nekünk volt szerencsénk, igaz tettünk is érte. Egy jó csapatot sikerült megvernünk egy nagyon jó mérkőzésen. Csapatunk tartását mutatja, hogy amikor ellenfelünk 4-1-es vezetésünk felállt és kiegyenlített, mi megtudtunk újulni és az utolsó negyedben két gólt szerezve megnyertük a mérkőzést. Nem tudok és nem is szeretnék külön kiemelni senkit, hiszen a mindenki kiemelkedően teljesített, amiért nagy gratuláció jár a játékosoknak.

U132014.jpg

Partnereink