FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Futsal U15 és U17-es korosztályaink legutóbbi mérkőzései sajnos nem a legjobban sikerültek. Az U15 szombati nagypályás felkészülési találkozó után nem túl frissen vágott neki az üllői napnak, ahol sajnos három vereséget szenvedett, míg az U17 Szászbereken maradt alul a Lurkó együttese ellen.

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 8. forduló:

LURKÓ FOCIMÁNIA - MAGLÓDI TC 5 - 1 (3 - 1)
Szászberek,
jv: Váczi Z., Kiss S.

gól: Rafael Z. 2, Szabó G., Gustafik T., Fehér Á. ill. Durai M.

Maglódi TC: Szarvas K. - Leitner Á., Durai M., Banya M., Cili D. cserék: Pető D., Tabányi Zs., Sas-Urbán K., Demkó Z., Sas-Urbán K.

Tutor Csaba (edző, Maglódi TC): Megbeszéltek szerint tudtuk elkezdeni a mérkőzést, de a sajnos a helyzeteket nem tudtok gólra váltani! És ez ahogy szokott lenni, az ellenfél meg is büntette. A hazaiak rendre berúgták a helyzeteiket! Bár az eredmény kecsegtető, de a mutatot játékunk alapján lehetett volna sokkal szorosab és jobb is! Megyünk előre és dolgozunk a jobb sikerért!

---

Pest vármegyei futsal7vége, U15, II. osztály C-csoport, Üllő, 3. forduló:

MAGLÓDI TC - VÁROSGAZDA 0 - 4 (0 - 2)

MAGLÓDI TC - GYÁLI BKSE 0 - 2 (0 - 1)

MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ 2 - 4 (1 - 2)

gól: Balog B., Forgó B.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): A hétvégén sajnos minden mérkőzésen kikaptunk, melyben kicsit talán az előző napi nagypályás edzőmérkőzés is közrejátszott. Némelyik játékoson látszott, hogy kicsit fáradtabban mozog. Mindhárom mérkőzésen meg voltak a helyzeteink, de csak kettőt tudtunk értékesíteni. Az akarás és a lelkesedés megvolt, de ez kevés a győzelemhez. Folytatjuk a megkezdett munkát, és készülünk tovább a nagypályás bajnokságra. Gratulálok, és további sikert kívánok ellenfeleinknek!

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink