FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Ismét eseménydús hétvégén vannak túl futsal korosztályaink. Az U19-en kívül - akik eredményeiről majd külön posztban számolunk be - nyolc meccset játszottak fiatal játékosaink, ráadásul most sikerélményből is több jutott a számunkra. Sajnos U17-es csapatunk alulmaradt a jó erőkből álló Kincsem vendégeként, viszont az U15 és az U13 is pozitív mérleggel zárta második futsal hétvégés játéknapját. Előbbi korosztályunk két győzelem mellett egy vereséggel térhetett haza, míg az U13 két győzelem és egy vereség mellett egy döntetlent könyvelhetett el. Utóbbit akár sikernek is tekinthetjük, hiszen Nagy Tamás csapata 0-3-ról mentette ikszre a mérkőzést. Az U17 hetedik helyen áll a kilenc csapatos bajnokságban, az U15 és az U13 egyaránt nyolcadik pozíciót foglalja 13 együttes közül.

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 9. forduló:

MAGLÓDI TC - KINCSEM LOVASPARK 1 - 9 (1 - 3)
Monor,
jv: Kamal N., Moldván I.

gól: Banya M.

Maglódi TC: Vass M. - Szarvas K., Durai M., Banya M., Cili D. cserék: Leitner Á., Tabányi Zs., Sas-Urbán K.

Tutor Csaba (edző, Maglódi TC): Harminc percig tartottuk magunkat, a megbeszéltek szerint védekeztünk és kontráztunk. Helyzeteink is voltak, de nem tudtuk gólra váltani. 1-1 után minden, amit megbeszéltünk széthullott és elkezdtünk fáradni is, így ellenfelünk fölénk kerekedet. Látszik a csapaton a javulás, de még sok munka vár ránk!

---

Pest vármegyei futsal7vége, U15, II. osztály C-csoport, Monor, 2. forduló:

MAGLÓDI TC - LURKÓ FOCIMÁNIA 1 - 0 (0 - 0)

gól: Kovács K.

MAGLÓDI TC - ARANYSZARVAS SE 1 - 4 (1 - 1)

gól: Németh L.

MAGLÓDI TC - ÜLLŐI SE 3 - 0 (0 - 0)

gól: Teplán Á., Molnár Cs., Gyüre M.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): A mostani hétvégét jól kezdtük, már az első mérkőzésen jól játszottunk. Az eredményből nem látszik, de nagy fölényben voltunk, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, melyből csak egyet tudtunk értékesíteni. A második mérkőzést pihenőidő nélkül kezdtük, mely a végére meg is látszott. Az ellenfelünk megérdemelten nyert ellenünk, több helyzetet dolgoztak ki, és a második félidő végére el is fáradtunk kicsit, melynek köszönhetően egy percen belül két gólt kaptunk. A harmadik mérkőzésre fejben is össze kellett szedni a csapatot, de már a mérkőzés elején látszott, hogy túltette magát mindenki a vereségen. Az első félidő kiegyenlített volt, mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, de senki nem talált a másik kapujába. A második félidőt góllal kezdtük, és utána nem volt kérdés, hogy ki fog nyerni. Két helyzetet tudtunk még értékesíteni, de akár több góllal is nyerhettünk volna. Elégedett voltam a csapatommal, remélem megtartjuk jó szokásunkat, és javuló tendenciát mutatunk a következő fordulóban! További sok sikert kívánok ellenfeleinknek!

---

Pest vármegyei futsal7vége, U13, II. osztály C-csoport, Monor, 2. forduló:

MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA SE 3 - 1 (0 - 0)

gól: Francenzovics D. 2, Tóth R.

MAGLÓDI TC - LURKÓ FOCIMÁNIA 2 - 3 (2 - 2)

gól: Gyurina M. 2

MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA SE 6 - 1 (3 - 1)

gól: Gyurina 2, Vágó Zs. 2, Francenzovics D., Szilágyi Sz.

MAGLÓDI TC - ABONY KID FC 3 - 3 (0 - 3)

gól: Gyurina M., Francenzovics D., Vágó Zs.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Ismét egy nagyon hasznos hétvégén vagyunk túl és ami a legfontosabb, hogy ismét tanultunk valamit: Higgyünk magunkban! Az utolsó mérkőzésünkön, az Abony ellen már háromgólos hátrányban voltunk a félidőben, de félidőben sikerült elhitetnem a csapattal, hogy sikerülhet felállniuk és sikerült is nekik. Ez örök bizonyosság lehet a számukra, hogy nem kell feladni! Gratulálok a srácoknak, csapatként voltunk jók és ezért nem is emelek ki senkit.

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink