KÉZILABDA: ELINDULT A SZEZON

Novemberig tartott a felkészülés, most pedig már bajnoki meccseken is bizonyíthattak U10-es és U11-es csapataink. Mindkét korosztályunkban vegyes eredmények születtek, igaz nagyobb részt győzelmek, azok is nagyarányúak. Szépen fejlődnek gyerekeink, amit bizonyítottak is minden mérkőzésen.

Eredmények:

Leány U10

MAGLÓDI TC -KSI 25 - 4

gól: Széki H. 10, Széki J. 4, Görög L. 4, Zeleznik Z. 3, Vajda N., Barabás-Nagy V., Csajbók L., Kocsis P.,  

MAGLÓDI TC - PUMUKLI 8 - 10 

gól: Görög L. 3, Barabás-Nagy V. 2, Széki H., Herczeg L., Vajda N.

---

Fiú U10

MAGLÓDI TC 1 - KÉZI UP 10 - 33 

gól: Ablonczy Á. 7, Vitkóczki Á. 3

MAGLÓDI TC 1 - RKSK 30 - 8 

gól: Ablonczy Á. 12, Vitkóczi Á. 7, Könczöl Zs. 4, Pilán Cs. 4, Sándor B. 3

MAGLÓDI TC 2 - GYÖMRŐ 21 - 11

gól: Sebők M. 8, Ujváry Z. 4, Schlembach G. 4, Sándor B. 3, Almási A. 2

MAGLÓDI TC 2 - RKSK 23 - 7 

gól: Schlembach G. 5, Almási A. 5, Sándor B. 5, Ujváry Z. 5, Aradi H. 3

Pappné Szamoránsky Piroska (edző, Maglódi TC): Tartalmas hétvégén vagyunk túl, u10 korosztályú csapataink hat mérkőzésen léptek pályára, és négyszer győztesen hagyták el a pályát. Nagy a szórás a csapatok között, vannak nagyon erős és erős ellenfelek. A maglódi játékosok becsülettel küzdenek minden mérkőzésen. Elégedett vagyok, elszántak a játékosaink és ami a lény : élvezték a játékot. Két hét múlva folytatás!

-----

U11-es csapataink esetében külön eredményeket nem közlünk, csak edzői értékeléseket.

Borbás Linda (edző U11, Maglódi TC): Lányaink az első bajnoki hétvége első mérkőzésén megszeppenve és kissé bátortalanul álltak pályára. A második találkozón már harciasabban, nagyobb önbizalommal küzdöttek.  Sajnos így csak tapasztalatot nyertünk, és iránymutatást a további munkákhoz, de jó élményekkel tértünk haza. Edzőként pozitívan látom a jövőnket, több tapasztalattal legyőzzük a lámpalázat.

Pappné Szamoránsky Piroska (megbízott edző, Maglódi TC): Az első meccsen magabiztos győzelmet arattunk Csajbók Sándor és Ablonczy Ábel vezérletével, akik 7-7 góllal vették ki a részüket a  Dunavarsány elleni mérkőzésen. A kapuban Valent Bálint jó teljesítményt mutattot. Büszke voltam a fiúkra! A második mérkőzésen a PLER volt az ellenfél. Sokkal előrébb járnak mint mi, többet edzenek, több képzett játékosuk van. Tanulni tudunk ezekből a meccsekből is. Két hét múlva újra bajnoki forduló. Készülünk tovább!

U17TTTT.jpg

Partnereink