FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Vasárnapi nagy pályás találkozója után hétfőn már teremben bizonyíthatott U19-es korosztályunk, amely mindjárt az első mérkőzését sikeresen abszolválta. Harmadik találkozóján első győzelmének örülhetett U17-es együttesünk, amely a Kiskunhalas vendégeként, kétgólos hátrányból felállva tudott 3-2-re győzni

MLSZ Regionális U19-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 2. forduló:

MAGLÓDI TC - SZIA 6 - 5 (3 - 0)
Monor, jv: Soós K., Kiss T. Z.

gól: Nagy Zs. 3, Piller B., Szalai M., Bertalan H. ill. Pethő 2, Filep R., Bubán B., Kvaka T.

Maglódi TC: Szakál K. - Szalai M., Kámán G., Bertalan H., Kámán G. cserék: Borsi M., Piller B., Szilágyi B., Szilágyi Zs., Nagy K.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nagyon nehezen tudtunk átállni a nagypályáról. Mindenkinek szokatlan a terep, de viszonylag rövid időn belül alkalmazkodni tudtunk. Azért kell még pár mérkőzés, hogy elkapjuk a fonalat. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!

---

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 3. forduló:

KISKUNHALAS - MAGLÓDI TC 2 - 3 (2 - 0)
Kiskunhalas
, jv: Béleczki L., Tóth Cs.

gól: Tonti K., Vásárhelyi G. ill. Demkó Z., Sas-Urbán K., Tabányi Zs.

Maglódi TC: Vass M. - Leitner Á., Tabányi Zs., Demkó Z., Sas-Urbán K. cserék: Durai M.

Tutor Csaba (edző, Maglódi TC): Bajnokságban most utaztunk a legtöbbet és ez meg is látszott a csapaton! Álmos és rosszul kezdet első félidő után magunkra találtunk és elkezdtünk játszani. Helyenként szép megmozdulásokat és játokat is láttam a második félidőben, ami meg is mutatkozott az eredményben is! Lassan, de biztosan lépkedünk a tanultak útján! A csapat minden játékosa beleadott mindent, így nincs kimondottam egy kiemelt a mai napon!

 

U14masodik.jpg

Partnereink