ŐSZI BAJNOK AZ U19 IS, HARMADIK AZ U15

Az U19 és az U15 is sikerrel vette őszi utolsó akadályát így a reményeinknek megfelelően mindkét csapata a dobogón várhatja a tavaszi folytatást. A Szilágyi Zsolt vezette U15 az eddigi eredmények alapján nem feltétlenül számított esélyesnek a második Tura ellenében, de csapatunk végig nagy koncentrációval játszott és végül nem hagyott kétséget afelől ki a jobb csapat. A találkozó elejétől kezdődően kezdeményezőbben játszottunk és megérdemelt győzelemmel biztosítottuk be a dobogós helyezésünket. Az U19 az őszi első helyért lépett pályára és a Péteri ellen végül meg is szerezte azt. Noha az végeredmény szorosnak mondható, de ez leginkább a rengeteg kihagyott helyzetünknek köszönhető. Mindenképpen elégedettek lehetünk, hiszen a felnőtt mellett korosztályos csapataink is ragyogó időszakot tudhatnak maguk mögött.

 

 

 

 

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 10. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PÉTERI KSK 3 - 2 (2 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Tamás A. (Kolozsi G.)

gól: Kámán G., Kertész Z., Havasi L. ill. Kovács B., Pápa R.

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi Z., Nagy Zs., Szalai M., Kertész Z., Buzás P., Havasi L., Kámán G., Sándor J., Bertalan H., Bán M.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén nagyon örülünk a 3-2-es győzelemnek, ugyanakkor az eredmény nem teljesen tükrözi a mérkőzés valóságos képét. Rengeteg kihagyott helyzetünk volt, amelyekből több gól is szerezhettünk volna. Végig mi tartottuk partiban az ellenfelünket, de lényeg a három pont. Bízunk benne, hogy tavasszal ennél jóval hatékonyabbak tudunk lenni a kapu előtt. Gratulálok a csapatomnak! Hajrá Maglód!

---

U15-ös bajnokság, II. osztály, B-csoport 9. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TURA VSK 3 - 1 (2 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Cseresnyés Cs. (Dankó A.)

gól: Béres G., Molnár Bálint, Lucza P. ill. Molnár L. (11-esből)

Maglódi TC: Vass M. - Irsán L. (Lucza P. 41p), Béres G. (Fülöp Zs. 89p), Molnár Bálint, Molnár Botond (Szigeti B. 68p), Molnár Cs., Nagy Á., Balogh M. (Ochtinszki T. 41p), Forgó B. (Kovács K. 60p), Gyüre M.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Számunkra ennek a mérkőzésnek még nagy tétje volt, melyet mindenki átérzett az öltözőben. A pályán is nagy elánnal kezdtünk, mégis ellenfelünk szerezte meg a vezetést. Hamar rendeztük sorainkat, és megérdemelten fordítottuk meg az eredményt. Folyamatosan alakítottuk ki helyzeteinket, de mivel nem tudtuk ezeket értékesíteni, így az utolsó percekig szorosnak mondható volt az eredmény. A küzdeni tudásból ismét jelesre végeztünk és örültem, mert néhány tetszetős támadást is tudtunk vezetni. Gratulálok ellenfelünknek a második helyhez és további sok sikert kívánok nekik!

 

 

 

U132014.jpg

Partnereink