FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Miután felnőtt futsal együttesünk élvonalbeli tagságot vívott ki klubunknak, a futsal utánpótlás terén is komolyabb kötelezettségeknek kell megfelelnünk. Az előző bajnoksághoz képest egy újabb korosztállyal bővült a regionális küzdelmekbe delegált csapataink száma, így ott az U19 mellett az U17-et is versenyeztetjük majd, míg a megyei versenyrendszerbe kötelezően benevezett U15 mellett még az U13-at is indítani fogjuk. Négy csapatunk közül az U17 kezdte meg legelőször a küzdelmeket. Az bizonyos, hogy nem lesz egyszerű dolguk, hiszen a most összeállt csapat még csak ismerkedik a teremlabdarúgás alapjaival, közben pedig már igen erős csapatok ellen bajnoki találkozókon is bizonyítaniuk kell. Ahogy borítékolható volt az első két mérkőzés is ennek az ismerkedési ciklusnak lett beáldozva. Egyelőre nem sikerült pontot szerezni, de edzőjük, Tutor Csaba mentalitását ismerve, hamarosan ütőképes gárda formálódhat, ami hétről-hétre javuló formát mutat majd.

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 1. forduló:

JÁSZBERÉNY - MAGLÓDI TC 17 - 3 (8 - 1)
Jászberény
, jv: Fenyvesi Sz., Fodor Zs.

gól: Kátai M. 6, Faragó G. 5, Fonád L. 2, Nagy M. 2, Tóth N., Muhari Z. ill. Tarcsi K., Leitner Á., Cili D.

Maglódi TC: Vass M. - Szarvas K., Leitner Á., Banya M., Demkó Z. cserék: Tabányi Zs., Cili D., Fischborn G., Tarcsi K.

Tutor Csaba (edző, Maglódi TC): Látszott csapatunkon hogy meg csak most tanuljuk a futsalt. Ezért helyenként megilletődve gyengecskén fociztunk. Vass Márton a kapusunk sokat volt munkában, ezért is nem lett nagyobb arányú gól dömping. Ellenben voltak reménykeltően jó meg mozdulások is, amire tudunk építkezni. 

---

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 2. forduló:

MAGLÓDI TC - SZIA 3 - 5 (2 - 1 )
Monor, jv: Kéri Z., Fodor Zs.

gól: Banya M. 2, Demkó Z. ill. Varga B. 3, Klement K., Molnár K.

Maglódi TC: Szarvas K. - Leitner Á., Tabányi Zs., Banya M., Sas-Urbán K. cserék: Görög B., Durai M., Demkó Z.

Tutor Csaba (edző, Maglódi TC): Tudtuk, hogy nem lesz könnyű hiszen még csak tanuljuk a futsal csinnyát binnyát! Egyéni hibáinkat az ellenfél játékosai mind rendre meg is büntették! Most is voltak szép jelenetek a játékunkban és ezen az úton haladunk tovább!

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink