UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén ha nem is volt szép őszi idő, de végre a csapadék nem rondított bele a játéknapba, így végre a tervezett mérkőzések is lejátszhatóak voltak.

Az U19 és az U13 lépett pályára, mindkét csapatunk az őszi bajnoki cím reményében isküzdött és mindkettő gárda igen nagy lépést is tett felé. Az U19 a Felsőpakony vendégeként lépett pályára és az utóbbi hetekben kiváló formát mutató Buzás Patrik hat góljának is köszönhetően végül 9-1 nyerni tudott. Miután legfőbb riválisunk, a Százhalombatta, pontokat hullajtott Tápiószentmártonban, így Balogh Sándor játékosai a saját kezükbe vették a sorsukat. Ha nyernek az idei utolsó bajnoki találkozójukon a Péteri ellen, akkor biztosan az élen várhatják a tavaszi folytatást. Buzás Patrik pedig az elmúlt két bajnokin termelt 11 góljának köszönhetően a góllövőlista élére állt.

Az U13 idei utolsó nagypályás találkozóját vívta az Ecser ellen, és bár a sereghajtó majd' negyven percen keresztül hősiesen, kapott gól nélkül védekezett, a végén mégis nagy különbséggel tudtunk nyerni. Csapatunk nagy valószínűséggel megnyerte az alapszakaszt, de hogy hivatalosan is kijelenthessük még meg kell várnunk a Sülysáp elmaradt mérkőzését. Igaz nem sok esély van rá, hogy riválisunk 39 góllal fog nyerni, de ki tudja...

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 10. forduló:

FELSŐPAKONY - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 3 (0 - 1)
Felsőpakony
, jv: Kara P. (Berendi T.)

gól: Aczberger A. ill. Buzás P. 6, Nagy Zs., Borsi M., Havasi L.

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi Z., Nagy Zs. (Szilágyi B. 57p), Békési A., Borsi M. (Cili D. 57p), Kertész Z. (Szilágyi Zs. 57p), Havasi L., Földváry V., Bertalan H., Buzás P., Nagy K.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): A mérkőzés előtti eligazításon annyit kértem a fiúktól, hogy élvezzék a játékot. Úgy látszik bejött, mert ennyire felszabadultan még nem láttam játszani a csapatot. Látványos, kombinatív futballal törtük fel az erősen defenzív ellenfelünk védelmét. Gratulálok a csapatomnak, és további sok sikert a pakonyiaknak!

---

U13-as bajnokság, B-csoport, 8. fordulóból halasztott mérkőzésen:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ECSER SE 13 - 0 (1 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Zuigéber A.

gól: Gyurina M. 4, Vágó Zs. 4, Francenzovics D., Haszán M., Nagy A., Monár K., Varga L.

Maglódi TC: Varga A. - Ferencz T., Szilágyi Sz., Molnár K., Francenzovics D., Nagy A., Haszán M., Vágó Zs., Gyurina M. cserék: Nándori R., Lucza Á., Varga L., Szigeti V., Szatmári Z., Ombodi Sz., Felde B.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Minden mérkőzésből lehet tanulni, ahogy mostaniból is. Ellenfelünk nagyon sokáig jól, foggal-körömmel védekezett.  Játékosaimat türelemre kértem, nyilvánvaló volt, hogy előbb-utóbb sikerül betalálnunk. Ez így is lett! A gyerekek nagyon okosan és szépen játszottak, a mérkőzés végén pedig a hatalmas fölényünk már gólokban is megmutatkozott. Méltó befejezése volt ez a találkozó az őszi szezonnak. Gratulálok a csapatnak!

 

U7_2022.jpg

Partnereink