POMÁZ - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 1

Az eddigi eredmények alapján mindenképpen rangadóra készülhetett felnőtt csapatunk a Pomáz vendégeként. Mindkét csapat veretlen őszt produkált eddig és érthetően egyik sem szerette volna ha ezen a héten szakad meg jó sorozata. Nem is szakadt meg, mi ugyan az eddig makulátlan teljesítményünknek búcsút inthettünk, de az első helyet továbbra is őrizzük.

Jól kezdtük a találkozót, kezdeményezőbben játszottunk, egy esetben a felsőlécet is eltaláltuk, majd az első húsz perc után a hazaiak tűntek aktívabbnak. A félidő hajrája viszont egyértelműen újra a miénk volt. A 42. percben ugyan egy ziccert hibáztunk, de az utolsó minutumban Sándli Márk fejjel bevette a Pomáz kapuját, így előnnyel vonulhattunk pihenőre. Sajnos a szünet után kicsit belealudtunk a találkozóba, amit a hazaiak ki is használtak és Faragó fejesével egyenlíteni tudtak. A gól szerencsére ébresztőt fújt és újra támadóbb focit mutattunk. Ellenfelünk nem sokszor tudott a kapunkig eljutni, kicsit úgy is tűnt mintha elégedettek lennének az egy ponttal és inkább azt őrizték. Mi nyerni szerettünk volna, támadtunk is, de a befejezések nem sikerültek, így meg kell elégednünk, az egyébként nagyon értékes egy ponttal.

Pest vármegyei II. osztály, Északi csoport, 10. forduló:

POMÁZ-ICO SE - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 1 (0 - 1)

Pomáz, jv: Nagy F. (Pásztory K., Szűcs R.)

gól: Faragó D. ill. Sándli M.

sárga lap: Horváth R. ill. Kolozsvári L., Posta N.

Pomáz: Gyurkovics A. - Vida D. (Bruckner L. 46p), Romándi A., Pethő B., Faragó D., Gyurkovics Á. (Horváth R. 46p), Petroff M., Báthory P., Sármán P., Tárkányi G. (Bogár B. 82p), Horváth L. edző: Győri Zoltán

Maglódi TC: Schritt M. - Posta N., Hevesi K., Halász B., Sándor J. - Sándli M. (Kertész Z. 55p), Ivancsó D., Tóth G., Dallos L. (Szalai M. 82p) - Kolozsvári L. (Balló 61p), Pintér A. (Nahóczky B. 76p) edző: Rakita Gábor

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Véleményem szerint rangadóhoz méltatlan produkciót mutattak a csapatok. Játékban egyik csapat sem igazolta miért tart ott, ahol. Látszik, hogy mindkét együttes készült a másik játékából, mondhatjuk, hogy taktikai csata zajlott a pályán. Sajnos kevésbé vállaltuk fel a nyíltsisakos játékot, de ebben az én felelősségem is benne van. Ha nem tudsz támadásokból, felépített akciókból gólt szerezni, akkor ugye csak a pontrúgásokban lehet bízni, ezt tudta is mindkét csapat és a találkozó góljai ilyen rögzített szituációk után is születtek. Az utolsó percekben, ha kicsit még több szuflánk van, talán betudtuk volna gyötörni a győztes gólt is, de nem szomorkodunk döntetlen miatt sem. Csináljuk tovább a dolgunkat, gratulálok a csapatnak, a Pomáznak pedig további sok sikert kívánok!

 

U17TTTT.jpg

Partnereink