U15: A JOBB HELYZETKIHASZNÁLÁS DÖNTÖTT

Játéka alapján nem érdemelt vereséget U15-ös csapatunk, végül mégis pont nélkül kellett elhagynia a játékteret. Az Üllő elleni mérkőzésen számtalan helyzetet kialakított együttesünk, de ellenfelünk kapuját csak egyszer tudtuk bevenni. A félidőben még vezettünk Vánkos Dénes góljának köszönhetően, ám a második játékrészben kizárólag egy gyors játékosára játszva labdáit, fordítani tudott a vendég csapat, míg mi sajnos a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is elpuskáztuk. Javítási lehetőség szombaton az Ecser csapata ellen.

U15-ös bajnokság, B-csoport, 2. fordulóból pótolt mérkőzésen:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ÜLLŐ SE 1 - 3 (1 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Laczkó Z. (Tóth K.)

gól: Vánkos D. ill. Szentgyörgyi M. 2, Nagy R.

Maglódi TC: Vass M. - Németh L., Lucza A. (Teplán Á. 41p), Molnár Bálint (Balogh M. 58p), Molnár Botond (Szigeti B. 69p), Molnár Cs. (Irsán L. 43p), Forgó B. (Herendi B. 65p), Ochtinszki T., Vánkos D. (Fülöp Zs. 71p), , Gyüre M., Nagy Á.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Egyik szemem sír, a másik örül, és büszke. A mai mérkőzésen felálltunk a hétvégi pofonból, és tetszetős játékkal rukkoltunk elő, melynek meg is lett az eredménye, hiszen az első félidőt megnyertük, úgy, hogy az ellenfélnek helyzete sem volt. A második félidőt is helyzetekkel kezdtük, de sajnos nem tudtunk többet értékesíteni. Két gyors támadásból átvette az ellenfelünk a vezetést. A fordítás nem sikerült, de szerintem emelt fővel távozhattunk a pályáról, mert végig pariban voltunk. Gratulálok az Üllői csapatnak.

U13 csapatkep.jpg

Partnereink