UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Hazai pályán továbbra is makulátlan utánpótlás csapataink eredménysora, míg idegenben továbbra is akadozik a "gépezet". Az elmúlt hétvégén az U13 és az U19 is felülmúlta soros ellenfelét, az U15 azonban most alulmaradt a Kőbánya vendégeként.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 3. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - FELSŐPAKONY 4 - 0 (1 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szalma B. (Pallai P.)

gól: Buzás P., Bán M., Szalai M.

Maglódi TC: Szakál K. (Melegh B. 46p) - Nagy Zs., Borsi M. (Havasi L. 73p), Kertész Z. (Szalai M. 73p), Farkas B. (Földváry V. 46p), Buzás P., Bán M. (Piller B. 79p), Kámán G. (Békési A. 79p), Nagy K., Borsi Z., Bertalan H. (Szarvas K. 79p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): A korai vezetés ellenére nem volt egyszerű mérkőzés, mivel ellenfelünk végig mélyen védekezve próbált ellenállni. Rengeteget birtokoltuk a labdát, folyamatos nyomás alatt tartottuk a pakonyiakat, továbbá rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, melyek nagy részét sajnos elpuskáztuk. A három egység begyűjtése mellett külön örülhettünk a sérülésből visszatérő játékosainknak, akik nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe. Jó volt őket újra látni a pályán. Sok sikert kívánunk a pakonyiaknak! Hajrá Maglód!

---

U15-ös bajnokság, B-csoport, 3. forduló:

KŐBÁNYÁÉRT EGYESÜLET - MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 2 (2 - 0)
Budapest, jv: Pentz D. (Papp Gy., Bruzsa Z.)

gól: Kiss D. ill. Irsán L., Molnár Botond

Maglódi TC: Vass M. - Molnár Bálint, Balogh M. (Szigeti B. 33p), Kovács K. (Forgó B. 60p), Németh L., Gyüre M., Molnár Cs. (Irsán L. 41p), Vánkos D., Molnár Botond, Teplán Á. (Lucza A. 51p), Ochtinszki T.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Az első félidőben kritikán aluli volt a játékunk. Szinte egy jó passzt nem láttam. A második félidőt jól kezdtük a góllal, de középkezdésből megint kettő lett a különbség. Kicsit javult a játékunk, de sajnos a helyzeteink kimaradtak. A kőbányai csapat játszotta azt a focit, amit mi Isaszegen játszottunk, és így megérdemelten tartotta otthon a három pontot. Az nem tudom, hogy mi volt a mai gyenge teljesítményünk oka, de még a bajnokság elején vagyunk, ennél csak jobb jöhet. További sok sikert kívánok az ellenfelünknek.

---

U13-as bajnokság, II. osztály, D-csoport, 1. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PÉCELI SSE 3 - 2 (1 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Pallai P.

gól: Vágó Zs., Ferencz T., Tóth R. ill. Mózes F., Hoffmann D.

Maglódi TC: Varga A. - Szilágyi Sz., Molnár K., Francenzovics D., Tóth R., Vágó Zs., Varga M., Szatmári Z., Gyurina M. cserék: Nándori R., Ferencz T., Lucza Á., Varga L., Haszán M., Ombodi Sz.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Újra és újra lenyűgöz, minden esetben, amikor ezeket a fiúkat focizni látom, szinte libabőrös leszek. Fantasztikus, kivételes mindaz a győzni akarás, ami ezekből srácokból sugárzik. Nem ismernek elveszett labdát, addig küzdenek amíg a csak lehet és a erőfeszítéseiket most siker koronázta, pedig egy jó kapussal rendelkező, hősiesen védekező csapat volt az ellenfelünk. Gratulálok a fiúknak!

U14farsang.jpg

Partnereink