UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Kettő győzelem mellett egy vereséggel kezdtünk az utánpótlás szezonnyitón. U19-es együttesünk mérkőzésére nagyban rányomta a bélyegét, hogy a felnőtt csapat sérüléshulláma miatt több meghatározó játékosa nélkül kellett felvennie a kesztyűt az Örkénnyel szemben. Balogh Sándor fiai ugyan mindent megtettek a győzelem érdekében, de végül egy góllal alulmaradtak. Nem úgy a Szilágyi Zsolt vezette U15, amelyben minden játékos élete első nagypályás bajnoki mérkőzését játszotta. Az isaszegi találkozó első félidejében Gyüre Márk szerezte meg a vezetést, majd a második játékrész derekán Vánkos Dénes és Béres Gergő góljaival 3:0-ra is vezettünk, ami után a hazaiak csak szépíteni tudtak. Az új edzővel, Nagy Tamással a kispadon, győzelemmel nyitott az U13 is, amely a Gödöllő III. ellen már a találkozó első felében szerzett öt góljával eldöntötte a három pont sorsát.

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 1. forduló:

ÖRKÉNY - MAGLÓD-HELLOPARKS 4 - 3 (2 - 1)
Örkény, jv: Szamay I. (Tunner D.)

gól: Sztancsi A. 2, Schneider G., Patai Zs. ill. Bertalan H. 2, Nagy Zs. (11-esből)

Maglódi TC: Melegh B. - Borsi Z., Nagy Zs., Borsi M., Kámán G., Szilágyi B., Földváry V., Cili Zs. (Bertalan H. 37p), Neményi B. (Szarvas K. 81p), Nagy K., Piller B. (Békési A. 37p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): A jól sikerült felkészülés után nagyon vártuk már a bajnoki rajtot. Sajnos nem tudtuk megmutatni mire vagyunk képesek, mert rengeteg hiányzónk volt. Többen sérültek, a felnőtt csapatunkat is segítettük, páran pedig a munkahelyi elfoglaltságuk miatt nem voltak jelen. Ennek ellenére alakulhatott volna másképp is a mérkőzés, ha berúgjuk a helyzeteinket. Gratulálok az örkényi fiataloknak, remekül játszottak!

---

U15-ös bajnokság, B-csoport, 1. forduló:

ISASZEG - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 3 (0 - 1)
Isaszeg, jv: Bíró Zs. (Risz D.)

gól: László K. ill. Gyüre M., Vánkos D., Béres G.

Maglódi TC: Vass M. - Molnár Bálint (Herendi B. 77p), Vertetics Á., Németh L., Gyüre M. (Irsán L. 65p), Nagy Á. (Szigeti B. 69p), Molnár Cs. (Lucza A. 71p), Vánkos D. (Balogh B. 79p), Molnár Botond, Teplán Á. (Béres G. 46p), Ochtinszki T.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Sajnos az én hibámból végül nem volt felkészülési mérkőzésünk, ezért nagyon féltem, hogy ez meg fog látszani a játékunkon. A fiúk megcáfolták rossz előérzeteimet, és az első félidőben egy nagyon érett, és néhol tetszetős játékkal rukkoltak elő. Az ellenfelünket nem hagytuk levegőhöz jutni, melynek meg is lett az eredménye, és megérdemelten vezettünk félidőben. A szünet után is nagy elánnal kezdtük, és két góllal növeltük előnyünket. Utána sajnos kicsit elfáradtunk, ekkor új erőre kapott az Isaszeg csapata, de az eredményt jól megtartottuk. A cserék jól szálltak be, a helyzeteink még ekkor is megvoltak, csak a befejezésekkel volt a baj. Van még hova fejlődni, de biztatóak voltak a látottak. Meglátásom szerint egy jó Isaszeget tudtunk idegenben megverni, akinek további sok sikert kívánok!

---

U13-as bajnokság, II. osztály, D-csoport, 1. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - GSK GRASSROOTS III. 5 - 0 (5 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szilágyi Z.

gól: Vágó Zs. 2, Francenzovics D., Gyurina M., Tóth R.

Maglódi TC: Varga A. - Nagy A., Szilágyi Sz., Francenzovics D., Haszán M., Tóth R., Varga Zs., Varga M., Gyurina M. cserék: Nándori R., Varga L., Szigeti V., Ombodi Sz.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Először is szeretnék gratulálni Goran Kopunovicsnak, hiszen nagyon jól összerakott, nagyszerű csapatot kaptam tőle. A gyerekek őszinte alázattal, nagyon ügyesen játszottak. Tiszta szívvel küzdöttek csak csak úgy surgárzott belőlük a játék szeretete. Élmény ezekkel a gyerekekkel együtt dolgozni. Azt gondolom megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a srácoknak!

 

U13 csapatkep.jpg

Partnereink