PMK: KORAI KUPABÚCSÚ

undefined

A szezon első vereségét szenvedte el felnőtt együttesünk a Csömör elleni kupafordulóban. A legutóbbi bajnoki mérkőzéshez képest kilenc (!) helyen változtatott Rakita Gábor edző, hiszen betegségek, kisebb sérülések miatt jobbnak látta, ha nem kockáztatja játékosai egészségét, illetve volt, aki munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott a kezdő csapat tagja lenni, így sok ifjúsági korú játékos bizonyíthatott. Természetesen nem örülünk kiesésnek, eleve úgy indultunk neki a találkozónak, hogy szeretnénk továbbjutni, de a mai napon a Csömör került ki győztesként, mi pedig innentől kezdve csak a bajnokságra koncentrálhatunk.

Pest Vármegyei Kupa, 2. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - CSÖMÖR KSK 1 - 3 (1 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 50 néző, jv: Cseresnyés Cs. (Szőke R., Visnyei B.)

gól: Sándor J. ill. Czakó G. 2, Dósa K.

sárga lap: Tóth G.

Read More

Maglódi TC: Nyilas L. - Nagy Zs., Hevesi K., Sándor J., Meczner K. (Papp R. 46p), Kertész Z., Havasi L. (Borsi M. 69p), Buzás P. (Kolozsvári L. 59p), Posta N., Földváry V. (Tóth G. 46p), Halász B. edző: Rakita Gábor

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): A keretet érintő nehézségek és a korai kezdés ellenére szép számban össze tudtunk jönni a találkozóra, persze egy köszönhető az U19-es együttesnek is. Hellyel-közzel szemre is tetszetős támadásokat vezettünk és érzésem szerint talán volt is annyi helyzetünk, mint az ellenfelünknek. Viszont 1-1-nél óriási ziccerben hibázni tudtunk, ami végül fordulópontnak bizonyult, hiszen ellenfelünk góllal büntette pontatlanságunkat. Nem adtuk fel, szerettünk volna egyenlíteni, de kinyíltunk hátul és a vendégek eldöntötték a meccset. Gratulálok a Csömör csapatának a továbbjutáshoz. Részünkről pozitívum, hogy láttam meggyőző teljesítményeket, gondolok itt elsősorban a két fiatal, Nagy Zsolt és Nyilas Levente játékára.

U132014.jpg

Partnereink