U19: HARCBAN A DOBOGÓÉRT

Hiába kezdődött már el több korosztályunknak a nyári szünet, U17-es és U19-es csapataink még javában küzdenek a harmadik helyért. Utóbbi együttesünk tavaszi szezonja nem mondható zökkenőmentesnek, hiszen több mérkőzésük esetében halasztani kellett, amiből - már-már szokásos módon - nem mi jöttünk ki jól. Mindenesetre küzdenek, hajtanak Balogh Sándor tanítványai, aminek köszönhetően a legjobb pozícióból várhatják a bajnokság rajtját a dobogóra harmadik fokára ácsingózó gárdák közül. Az elmúlt héten előbb az aranyérem legfőbb várományosától, az Isaszegtől ugyan kikaptak, de a második helyen álló Pilis együttese ellen bravúros győzelmet arattak. Még három mérkőzés vár rájuk, amiből a legfontosabb a most csütörtöki, Veresegyház elleni, ahol, ha nyerünk nagy lépést tehetünk a bronzérem megszerzésének irányába.

U19-es bajnokság, II. osztály, A-csoport, 6. fordulóból halasztott mérkőzés:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ISASZEG SE 0 - 1 (0 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kullai I. (Kun A.)

gól: Káposztás L.

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi Z., Nádházi P., Borsi M., Szalai M., Véglás P., Kertész Z., Havasi L., Földváry V. (Kádár D. 89p), Ernhöffer M. (Tóth K. 74p), Buzás P. (Farkas B. 46p)

---

U19-es bajnokság, II. osztály, A-csoport, 12. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PILISI LK 3 - 1 (1 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kovács G. (Rigó Zs.)

gól: Kertész Z., Farkas B., Véglás P. ill. Erős T.

Maglódi TC: Szakál K. - Borsi Z., Tóth K. (Ernhöffer M. 46p), Kádár D. (Farkas B. 46p), Borsi M., Szalai M., Véglás P., Kertész Z. (Piller B. 90p), Havasi L. (Nádházi P. 90p), Földváry V. (Neményi B. 81p), Buzás P. (Szilágyi B. 90p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nem a legjobb időszakunkat éljük. Leginkább a gólképtelenségünk jelenti a legnagyobb akadályt, ami sok elhullajtott pontot követelt meg. Korábban Kismaroson az első félidőben legalább hat gólt kellett volna rúgnunk, ehelyett megverettük magunkat egy olyan meccsen, ahol sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Ezután az éllovas Isaszeg csapatát szorongattuk meg hazai pályán, de hiába a domináns játék, a kihagyott ziccerek ismét megbosszulták magukat és a 83. percben az egyetlen komolyabb helyzetüket kihasználva vitték el a három pontot. Hétvégén a második helyen álló Pilis csapata ellen végre megtört a jég. Hátrányból fordítva, helyenként látványos játékkal tartottuk otthon a három pontot, ezáltal három fordulóval a vége előtt tovabb élnek dobogós reményeink. Gratulálok a fiúknak, a pilisi fiataloknak pedig további sok sikert! Hajrá Maglód!

 

U7_2022.jpg

Partnereink