UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén pályára lépő utánpótlás együtteseinknek most kevesebb sikerélmény jutott, de egy győzelemnek most is örülhettünk. A múlt héten nyolc gólos győzelmet arató U14 most szombaton Újpestre látogatott, ahol neves ellenfelükkel szemben nem tudtak meglepetést okozni és nagyarányú vereséget szenvedtek. Nem volt szerencséje U17-es csapatunknak, amely az őszi nagy rivális Vecsés csapatával szemben egy utolsó percben kapott góllal maradt alul. Magabiztos győzelmet tudhat magáénak az U19, amely ugyan hátrányba került a Tápiógyörgyével szemben, de végül öt gólt szerezve szerezte meg a három pontot.

U19-es bajnokság, II. osztály, A-csoport 2. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TÁPIÓGYÖRGYE 5 - 1
Maglód, Kertész Károly Stadionjv: Szántó L. (Berendi T.)

gól: Buzás P. 2, Ernhöffer M. 2, Kertész Z. ill. Farkas G.

Maglódi TC: Nyilas L. (Szakál K. 46p) - Borsi Z., Nádházi P. (Piller B. 70p), Szászi D. (Osvalda  G. 70p), Borsi M., Szalai M. (Szilágyi B. 70p), Kertész Z. (Tóth K. 46p), Bertalan H., Szmolár G. (Földváry V. 46p), Ernhöffer M. (Kádár D. 70p), Buzás P.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Elég gyengén kezdtük a mérkőzést, kellett egy védelmi hiba, hogy magasabb fordulatszámon pörögjünk. A 20. percben  kaptunk egy gólt, majd három percre rá jött is a válasz és onnantól kezdve végig mi irányítottunk. Sajnálom, hogy nem tudtunk jobban koncentrálni a kapu előtt, mivel legalább háromszor annyi helyzetünk volt, mint amennyi találatot szereztünk. Büszke vagyok a fiúkra, minden tekintetben megérdemelt győzelmet arattak!

 

---

U17-es bajnokság, I. osztály, B-csoport, 2. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - FERIHEGY-VECSÉS 1 - 2 (1 - 1)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Gindl Sz. (Németh K.)

gól: Kovács B. 2. ill. Tasnádi J., Rudolf B.

Maglódi TC: Molnár Zs. - Tóth D. (Gyorgyovics Z. 69p), Matók B. (Szémann B. 74p), Lengyel R., Pápa R., Gyenes G. (Nagy Balázs 89p), Kovács Bálint, Pápa R., Kovács Barnabás, Béres A. (Karajos K. 46p), Kiss K.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Egy jó csapat ellen játszottunk egy jó mérkőzést, ám végül ellenfelünk örülhetett. Reméljük a sors visszadja azt, amit ma elvett! A végeredménytől függetlenül gratulálok a srácoknak, mert végig harcoltak a három pontért.

---

BLSZ U14-es 3/4 pályás bajnokság, 1. csoport, 14. forduló:

UTE - MAGLÓD-HELLOPARKS 11 - 2 (5 - 0)
Budapest, Megyeri út, jv: Bartos Z.

gól: Fricz P. 4, Sinka M. 4, Dinawi A. 2, Ruttkay Z. ill. Molnár Botond, Lucza A.

Maglódi TC: Vass M. - Ochtinszki T., Irsán L., Teplán Á., Kovács K., Molnár Bálint, Molnár Botond, Molnár Cs., Balogh M. cserék: Németh L., Lucza A., Balog B., Herendi B., Ombodi Sz., Varga M.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Nem volt akkora különbség a két csapat között, mint amit az eredmény mutat. Sajnos az ő játéktudásuk sokkal nagyobb, mint ahol mi tartunk. Ezt tudtuk, de nem feltartott kézzel mentünk ki a pályára, és egész mérkőzésén küzdött hajtott a társaság. A hozzáállással meg voltam elégedve, illetve volt egy két támadásvezetés, ami biztató lehet a jövőre nézve. Gratulálok ellenfelünknek, mi pedig folytatjuk utunkat. A jövőhéten itthon kell javítanunk. Köszönjük a szurkolást, és az U13-ból jött játékosok segítségét!

U7_2022.jpg

Partnereink