U14: A HÁROM PONTNÁL SOKKAL TÖBBET VESZÍTETTÜNK

Több mint egy hónap után játszott újra hazai pályán U14-es együttesünk, de sajnos sok örömünk nem volt benne. Noha az éllovas Halászi együttese ellen felvettük a kesztyűt és igen megnehezítettük a dolgukat, viszont az utolsó percben súlyos sérülést szenvedett csapatunk egyik legjobbja, leggólerősebb játékosa, az utolsó másodpercig a pontszerzésben bízó Vánkos Dénes. A keret összes tagja, az egyesület edzői stábja és vezetői is mielőbb felépülést kívánnak a tehetséges játékosnak!

U14-es BLSZ serdülő, HNP 1. csoport, 8. fordulóból halasztott mérkőzés:

MAGLÓD-HELLOPARKS - CSEPEL HALÁSZI FS 2 - 3 (0 - 2)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Kullai I.

gól: Vánkos D., Irsán L. ill. Kovács B., Fábián B., Happe M.

Maglódi TC: Szénási B. - Németh L. (Irsán L. 36p), Teplán Á. (Tóth R. 36p), Kovács K., Molnár Bálint (Vass M. 36p), Molnár Botond, Molnár Cs. Varga M., Vánkos D.

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, csak míg mi kihagytuk a helyzeteinket, ők mindkét helyzetüket gólra váltották. A második félidőt kicsit beakadva kezdtük, mely sajnos góllal társult. 3:0-ás eredmény ellenére nem adtuk fel, melynek meg is lett az eredménye, és két góllal visszajöttünk a mérkőzésbe. Amennyiben még öt perc van hátra akkor a döntetlen biztos, de még talán a győzelem is meglehetett volna. Mindenkivel meg voltam elégedve, emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Az utolsó percben Vánkos Dénes a döntetlen érdekében félelmet nem ismerve ütközött az ellenfél kapusával, melynek súlyos sérülés lett a következménye. A csapat nevében jobbulást kívánunk neki!

U212015.jpg

Partnereink