U19: EGY FÉLIDŐ ELŐNYT ADTUNK A SÜLYSÁPNAK

Szombaton az éllovas Sülysápi Gyerekfoci csapatánál vendégeskedett U19-es korosztályunk. Szerettünk volna meglepetést okozni, már egy pont is bravúrszámba ment volna, de ellenfelünk eddigi hibátlan teljesítménye nem sok jóval kecsegtetett. Sajnos a találkozó eleje jobban sikerült a hazaiaknak, akik talán a felázott talajhoz is jobban alkalmazkodtak és kétgólos előny birtokában mehetek végül a szünetre. A második félidő első percében elején egy büntetőből szépíteni tudtunk, ám hiába maradt továbbra is támadásban, az egyenlítés végül nem jött össze. Javítási lehetőség szombaton a Pilis csapata ellen.

U19-es bajnokság, kiemelt, C-csoport, 9. forduló:

SÜLYSÁP - MAGLÓDI TC 2 - 1 (2 - 0)
Sülysáp, jv: Soós K. (Bublos O.)

gól: Mészáros Cs., Gáspár L. ill. Szalai M. (11-esből).

sárga lap: Farkas B. ill. Osvalda G., Bertalan H.

Maglódi TC: Nyilas L. (Mári K. 46p) - Szászi D., Osvalda G., Szalai M., Nádházi P., Bertalan H., Ernhöffer M. (Piller B. 84p), Kertész Z., Havasi L., Hegyi B., Ofella G. (Lászlóffy G. 46p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Sajnos nem sikerült pontot elhoznunk az éllovas Sülysáp otthonából, viszont  egy percig nem lehetünk csalódottak. Kimondottan büszke vagyok minden játékosomra, akik szó szerint állták a sarat az utolsó percig egy játékra totál alkalmatlan, mocsaras  talajon. Hiába vezetett két góllal az ellenfél, mi tovább küzdöttünk és a második félidő első percében szépíteni is tudtunk. A szépítést követően több lehetőségünk is volt az egyenlítésre, de nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Gratulálok a csapatomnak a tisztességes helytállásért, a Sülysápnak pedig további sok sikert!

U13 csapatkep.jpg

Partnereink