MAGLÓD-HELLOPARKS - MOGYORÓD 9 - 0

Kilenc gólt szerezve vívta ki tizedik bajnoki győzelmét felnőtt csapatunk szombaton a Mogyoród FC ellenében. A gólok sorát Véglás Pál nyitotta, majd még hat játékosunk iratkozott fel a góllövők közé. Ellenfelünk sportszerű volt, tisztán játszott, próbálta felépíteni támadásait, megnehezíteni a dolgunk, de a mai napon osztálykülönbség volt a két csapat között, amit a nagy különbség is bizonyít.

Pest megyei II. osztály, Északi csoport, 12. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - MOGYORÓD FC 9 - 0 (5 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző, jv: Jakab M. (Soós K., Fazekas A.)

gól: Sándli M. 2, Balló H. 2, Véglás P., Tóth G., Kolozsvári L., Varró B., Ivancsó D.

Maglódi TC: Botlik D. - Véglás P. (Kalina T. 70p), Vékei N., Horváth G., Szegedi R., Posta N. (Meczner K. 72p), Fitos L. (Varró B. 68p), Sándli M. (Néma K. 57p), Ivancsó D., Tóth G. (Tóth N. 59p), Balló H. (Kolozsvári L. 46p) edző: Rakita Gábor

Mogyoród FC: Ferenczi M. - Helembai B., Gelics M., Boros D. (Kurucz P. 46p), Telek B., Bereczki P., Varga M., Mohácsi J., Bálint D., Khanyile I., Hegybányai B.

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek, de szerencsére ez a mi esetünkben most nem igazolódott be. Voltak ugyan gyengébb periódusaink, de összességében uraltuk a mérkőzést és megérdemelt győzelmet arattunk a szimpatikus, focizni és játszani akaró Mogyoróddal szemben. Gratulálok a csapatomnak, a Mogyoródnak pedig őszintén kívánom, hogy mielőbb egyenesedjenek ki, mert sokkal többre érdemesek!

futsal202209.jpg

Partnereink