U19: EGY TUCAT GÓLLAL TERHELTÜK A TÁPIÓSÁGI KAPUT

Folytatta makulátlan hazai sorozatát U19-es együttesünk, amely most a létszámhiányosan érkező, majd egy kiállítás után már csak kilenc fővel játszó Tápióság ellen aratott nagyarányú győzelmet.

U19-es bajnokság, kiemelt, C-csoport, 8. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TÁPIÓSÁG 12 - 0 (4 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Rózsa N. (Zsurbej G.)

gól: Kertész Z. 3, Havasi L. 3, Ernhöffer M. 3, Hegyi B., Lászlóffy G., Szalai M.

sárga lap: Szászi D., Osvalda G., Nádházi P. ill. Maka Zs., Urbán T., Bíró K.

kiállítva: Sztojka L. (Tápióság) a 24. percben

Maglódi TC: Nyilas L. - Szászi D. (Szilágyi B. 61p), Osvalda G., Szalai M., Ofella G., Ernhöffer M., Kertész Z. (Piller B. 61p), Havasi L., Hegyi B., Földváry V. (Lászlóffy G. 61p), Nádházi P.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Az eredmény ellenére nem volt egyszerű dolgunk, egy jól szervezett csapattal találkoztunk. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, és ami nagyon pozitív számomra az az, hogy végre érezhető volt a csapategység. Örültünk egymás góljainak, gólpasszainak, odament mindenki a másikhoz gratulálni. Apró pici momentumok, de nagyon fontosak. A gödörből még szerintem nem jutottunk ki teljesen, de jövő héten az eddig még hibátlan mérleggel rendelkező Sülysáp otthonában ezen tovább javíthatunk. Jó úton járunk, a hangulat is egyre jobb, úgyhogy én azt gondolom hétvégére készen fogunk állni egy jó mérkőzésre. Brusznyiczki Andris kollégámnak és U10-es csapatának szeretném megköszönni a segítséget, amiért gondoskodtak a mérkőzés előtti felvezetésről! A csapatomnak gratulálok a három ponthoz, valamint további sok sikert a Tápióság csapatának! Hajrá Maglód!

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink