U19: ÚJABB HAZAI GYŐZELEM

Harmadik hazai mérkőzését is megnyerte U19-es együttesünk, ezúttal a tápiószentmártoni Aranyszarvas csapatával szemben. A találkozó első szakasza Lászlóffy Gergőről szólt, akinek a mesterhármasával 3-0-ra vezettünk ötven perc után. Előnyünk a későbbiekben sem apadt, sőt meg is dupláztuk. Fölényünket mutatja, hogy a találkozó hajrájában, emberhátrányban is tudtunk kettő gólt szerezni.

U19-es bajnokság, kiemelt, C-csoport, 5. forduló:

MAGLÓDI TC - ARANYSZARVAS SE 6 - 0 (3 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szabó B. (Csarnai Cs.)

gól: Lászlóffy G. 3, Szalai M., Kertész Z., Lajti L.

sárga lap: Szalai M.

kiállítva: Ofella G. a 79. perben (a játékvezető megsértéséért)

Maglódi TC: Mári K. - Szászi D., Osvalda G., Ofella G., Szalai M. (Szilágyi B. 68p), Ernhöffer M. (Lajti L. 59p), Németh M., Lászlóffy G. (Kertész Z. 65p), Földváry V., Bertalan H., Havasi L.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Fontos három pontot tartottunk itthon, egy jól szervezett ellenfélel szemben. Az Aranyszarvas már a térfelünkön próbált labdát szerezni, magasan feltolták a védelmüket, mi pedig kihasználtuk keletkezett üres területeket. Szép ez a 6-0, de az első félidőben legalább ugyan ennyi százszázalékos ziccert puskáztunk el. Nehezek az ilyen mérkőzések, mert mindenki gólt szeretne rúgni és olyankor elfelejtik, hogy ez egy társasjáték. A csapatomnak gratulálok a győzelemhez, az Aranyszarvasnak pedig további sok sikert kívánunk!

U14masodik.jpg

Partnereink