FUTSAL: GYŐZELEM AZ ÚJONC ELLEN

Amilyen sok bizonytalanság volt a bajnok indulásunkkal kapcsolatban, olyan döcögősen indult felnőtt futsal csapatunk számára a szezon. Gyöngyösön  és Zákányszéken is igen tartalékos összeállításban léptünk pályára. Előbbin ugyan sikerült győznünk, azonban Zákányszéken, kapus nélkül sajnos már nem. Az első "hazai" mérkőzésünkön, Monoron végül már régi önmagát idézte együttesünk és 12 gólt lőve diadalmaskodni tudott a Gyulaháza csapatával szemben.

Futsal NB II., Keleti csoport, Felső-ház, 4. forduló:

MAGLÓDI TC - GYULAHÁZI FUTSAL 12 - 1 (6 - 0)

Monor, vezette: Deme R., Fábián B. (Mákos M.)

gól: Seregy T. 4, Petric B. 2, Jenei K. 2, Érsek R. 2, Bozsoki I., Papp R. ill. Berec G.

sárga lap: Boszoki I.

kiállítva: Petric B. a 29. percben, Németh G. a 32. percben

Maglódi TC: Szacskó L. - Seregy T., Petric B., Vékei N., Papp R. cserék: Horváth R., Jenei K., Érsek R., Bozsoki I. csapatvezető: Németh Gusztáv

Gyulaháza: Tóth B. - Berec G., Kozma M., Galambos B., Csépe M. csere: Kozma Zs.

korábban lejátszott mérkőzések:

Gyöngyös - Maglódi TC 3 - 4

g: Petric B. 2, Seregy T. 2

DAFC Szeged - Maglódi TC 5 - 3

g: Seregy T. 2, Vékei N.

 

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Sokáig kétséges volt indulásunk a bajnokságban. Rengeteg dolgot kellett mérlegre tenni és komoly áldozatokat hozni. Mindezek után óriási köszönetet szeretnék mondani a játékosoknak, hogy kitartottak és gyakorlatilag egyben maradt a csapat. Két távozónk volt Matus Tamás családi, Lázár Zsolt munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudta vállalni a bajnoksággal járó extra dolgokat. Tomi helyére több kapust is sikerült hozzánk csábítani, de úgy tűnik folyamatos sakkozás lesz így is az egész szezonban. Csatlakozott hozzánk Szacskó László a tavalyi bajnok Rubeola hálóőre, illetve a kispályás világban igen jól ismert Dr. Oláh Dávid és Somogyi Marcell. Utóbbi két kapus főleg a Debrecen környéki meccseken lesznek segítségünkre. Mezőnyjátékos egy csatlakozott Beliczky Gergő személyében, aki minden bizonnyal komoly erősítés lesz. Rengeteg nb1-s mérkőzéssel a lábában tavasszal még a Tiszakécske nb2-s csapatának meghatározó játékosa volt. Gergő egy igazi "spíler" a kispályás világban is. Az eddig lejátszott Három mérkőzésünkről is szeretnék néhány szót ejteni. A bajnokság első fordulójában egyből szabadnaposak voltunk, a REAC visszalépése miatt pedig idegenben kezdtünk Gyöngyösön. Meg is látszott a szezon eleji forma és hamar hátrányba kerültünk. A második félidőre sikerült a sorokat rendezni és nagyon jó játékkal fordítottunk, és megtörve az évek óta tartó átkot elhoztuk a három pontot. Ezután jött a Szeged elleni idegenbeli mérkőzés Zákányszéken. Sajnos kapus nélkül utaztunk el, de ami ott várt minket, nehéz finomnak lenni. Kb húsz perc késéssel indult a mérkőzés, mert női aerobik volt a teremben. A terem rendkívül koszos és balesetveszélyes volt. Sajnos így nem is tudtuk a játékunkat játszani, mert a poros csúszós pályán estünk keltünk. A hazai csapat jobban tudott alkalmazkodni, így elszenvedtük első vereségünket. Ami öröm, hogy senki nem sérült meg.  Ezután következett az első hazai mérkőzésünk a Gyulaháza ellen. A nagyon tartalékosan érkező vendégeknek nem sok esélyt hagytunk, mert már a középkezdés után egyből gólt szereztünk. Félidőben 6:0 volt. Fordulás után 5:4 elleni játékot gyakoroltuk kis hibával ismét hatott lőttünk, így 12:1 lett a végeredmény. Seregy Tamás négy gólja extra teljesítmény volt a mérkőzésen mellyel a góllövő lista második helyére ugrott.

Sok sikert a Gyulaháza csapatának!

U14farsang.jpg

Partnereink