U13: TIZENHÉT GÓLLAL NYITOTTUK A BAJNOKSÁGOT

Goran Kopunovics edző által felkészített U13-as együttesünk nem sokat teketóriázott és igen nagy lendülettel, 17 gólt szerezve kezdte meg bajnoki szezonját. A Pécelen lejátszott mérkőzésen Gyüre Márk volt a legtermékenyebb a maga hat találatával, de Gyurina Márton (4), Varga Mátyás (3), Tóth Regő (2) Francenzovics Dávid és Kovács Levente is feliratkozott a góllövők közé.

U13-as bajnokság, F-csoport:

PÉCELI SSE - MAGLÓDI TC 0 - 17 (0 - 12)
Pécel, jv: Kovács L.

gól: Gyüre M. 6, Gyurina M. 4, Varga Mátyás 3, Tóth R. 2, Francenzovics D., Kovács L.

Maglódi TC: Varga A. - Forgó B., Szilágyi Sz., Herendi B., Gyüre M., Varga M., Francenzovics D., Vertetics Á., Gyurina M. cserék: Kovács L., Szigeti V., Tóth R., Haszán M., Nándori R.

Goran Kopunovics (edző, Maglódi TC): Az első mérkőzés élmény mindig nagy dolog a gyerekeknek és ez számunkra most nagyon jól sikerült. Nem csak a játékunk volt tetszetős, de nagyon jól is viselkedtünk a pályán. Fegyelmezettek voltunk, tiszteltük az ellenfelünket, szépen tettük a dolgunkat, ráadásul a gyerekek is jól érezték magukat. Az eredmény engem abszolút nem érdekel, csak az hogy a gyerekek fejlődjenek. Első pillanattól kezdve, hogy velük dolgozom erre törekszem és örülök, hogy mindez látszik is rajtuk. Azért edzünk minden héten, hogy meccsről-meccsre még jobbak, még ügyesebb legyenek, mert ez a legfontosabb! Szerényen tesszük tovább a dolgunkat. Gratulálok a csapatnak!

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink