U19: MOST A NAGYKÁTA VOLT A JOBB

Nem sikerült U19-es csapatunk nagykátai vendégszereplése. Különböző okok miatt több játékosunk sem tudott Balogh Sándor edző rendelkezésére állni, ráadásul a játékunk sem a megszokott minőséget hozta. Nagyon szerettünk volna meglepetést okozni, de végül 4-1-es vereséget szenvedtünk.

U19-es bajnokság, kiemelt, C-csoport, 2. forduló:

NAGYKÁTA SE - MAGLÓDI TC 4 - 1 (1 - 0)
Nagykáta, jv: Rozenbeiger A. (Fenyvesi R.)

gól: Bódi B. 2, Pozsonyi T., Rafael Z. ill. Ernhöffer M.

sárga lap: Tóth L., Rafael Z., Rada Á. ill. Széles D., Bertalan H., Szalai M.

Maglódi TC: Nyilas L. (Mári K. 46p) - Széles D. (Lászlóffy G. 57p), Szászi D., Osvalda G., Szalai M., Hegyi B., Ernhöffer M., Havasi L. (Szilágyi B. 81p), Földváry V. (Németh M. 32p), Nádházi P., Bertalan H. (Piller B. 81p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nem győztünk, de nem is veszítettünk, ebből a találkozóból csak tanulni lehet. Szörnyen játszottunk, rosszul álltunk bele a mérkőzésbe, mintha mindenki rajtapátiába került volna. Körülbelül hatvan percet kellett várni az első helyzetünkre, előtte a térfelünket is csak elvétve léptük át. Az eredmény nem, de a produkció, a mentalitás nagyon zavar.  Nyilas Levi és Mári Koni kapusoknak gratulálok! Úgy gondolom nincs probléma, nem kell pánikolni, még időben jött a pofon. Hajrá Maglód!

Kelemen István (edző, Nagykáta SE): A remek játékosokból álló maglódi csapatot fegyelmezett játékunkkal sikerült felülmúlnunk, amivel vissza tudtunk vágni a tavaszi vereségért. Gratulálok a fiúknak, igazi csapatmunka volt. Kiemelném még a remek játékvezetést is, illetve további sok sikert kívánok a Maglódi TC gárdájának! Gratulálok Lótos Donát, illetve Vidor Balázs első ifjúsági bajnoki mérkőzésén való debütálásához! (forrás: www.nagykatase.hu )

 

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink