U14: SZOROS MECCSEN VERTÜK A KELENT

A Szigetszentmiklós elleni vereséget követően megszerezte első győzelmét U14-es csapatunk a Budapesti Labdarúgó Szövetsége égisze alatt zajló bajnokságban. A Kelen SC elleni találkozó első félidejében háromgólos előnyre tettük szert, majd a szünet után ugyan gyorsan felzárkózott egy gólra a hazai csapat, de Béres Gergő 70. percben szerzett találatára már nem volt válaszuk, így 5-3-as győzelmet arattunk.

U14-es BLSZ serdülő, HNP 1. csoport, 2. forduló:

KELEN SC - MAGLÓDI TC 3 - 5 (1 - 4)
Budapest, jv: Zakar G.

gól: Sabján D. 3 ill. Gyüre M. 2, Vánkos D., Molnár Botond, Béres G.

Maglódi TC: Szénási B. - Németh L., Teplán Á., Gyüre M., Kovács K., Molnár Bálint, Molnár Botond, Vánkos D., Balogh M. cserék: Tóth R., Béres G., Varga M., Gyurina M., Molnár Cs., Herendi B.

id. Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Az első félidőben minden rendben volt, amely alapján nagyobb különbségű győzelemre számítottam, de sajnos két elkerülhető gólt kaptunk, és saját magunknak tettük nehézzé a második félidőt. Sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos rendre kimaradtak. A mai mérkőzés tanulsága, hogy a befejezéseket gyakorolnunk kell. Sajnálom, és elnézést kérek, hogy nem játszott mindenki, de ez volt az első mérkőzésem, és még ismerkednem kell velük. Gratulálok a csapat teljesítményéhez, megérdemelten nyertünk.

felnottcs220914.jpg

Partnereink