UP: FELEMÁS RAJT

Négy utánpótlás korosztályunkból kettő, az U14 és az U19 kezdte meg hétvégén őszi szezonját, felemás sikerrel. Mindkét korosztály esetében szoros első félidőt követően a második játékrészben dőlt el a három pont sorsa. A kisebbek 4-1-es vereséget szenvedtek, míg a nagyobbak ugyan ilyen különbséggel nyertek.

U19-es bajnokság, kiemelt, C-csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - TÁPIÓGYÖRGYE 4 - 1 (0 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Fazekas A. (Szalma B.)

gól: Kertész Z. 2, Véglás P., Németh M. ill. Seres J.

sárga lap: Bertalan H. ill. Farkas G.

kiállítva: Németh R. (Tápiógyörgye) az 59. percben

Maglódi TC: Nyilas L. - Szászi D., Osvalda G., Szalai M., Ernhöffer M. (Piller B. 79p), Ofella G., Földváry V., Véglás P. (Havasi L. 70p), Bertalan H. (Szilágyi B. 79p), Nádházi P., Kertész Z.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Örülünk a három pontnak, azonban a mutatott teljesítménnyel korántsem lehetünk elégedettek. Sajnos többen betegség vagy más egyéb okból kifolyólag nem tudtak részt venni a mérkőzésen, de még így is szemmel látható volt a két csapat közötti erőbeli különbség. Az új igazolásunknak, Németh Márknak külön gratulálok, a második félidőben állt be és elég volt neki 20 perc ahhoz, hogy betaláljon és adjon egy gólpasszt is. Természetesen az egész csapatra büszkék vagyunk, igazságos eredmény született. Gratulálunk a fiúknak, csak így tovább!

 

---

U14-es BLSZ serdülő, HNP 1. csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - MKFC-SZIGETSZENTMIKLÓS 1 - 4 (1 - 2)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Fazekas A.

gól: Gyüre M. ill. Molnár A. 2, Géczi B., Domán L., Géczi B.

Maglódi TC: Szénási B. - Németh L., Teplán Á., Gyüre M., Kovács K., Molnár Bálint, Molnár Botond, Vánkos D., Balogh M. cserék: Vass M., Herendi B.

Sándli Márk (edző, Maglódi TC): Sajnos a felkészülésből sok mindent nem tudok leszűrni, mert sokakat az első bajnokin láttam először. Ez a játékolyan, hogy bárhol bármilyen szinten többször bebizonyosodott, hogy edzés nélkül nem lehet csinálni. Ezektől a dolgoktól eltekintve úgy érzem az első félidőben többször is nyomás alá tudtuk helyezni ellenfelünket. Ám ez a lelkesedés és az erő a második félidőre elfogyott. A fiúk elfáradtak és többen rájöttek, hogy hamar észbe kell kapnunk, ha valamit el akarunk érni. Egy pillanatig se csüggedünk megyünk és csináljuk tovább becsülettel!

 

 

U17TTTT.jpg

Partnereink