U19: HÁROMGÓLOS HÁTRÁNYBÓL SZEREZTÜNK PONTOT

Elmúlt hétvégén a közvetlen rivális Taksony együttesét fogadta ifjúsági csapatunk, amelyet idegenben már legyőzött néhány héttel ezelőtt. Most nem alakult jól a találkozó eleje, hiszen az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert a vendégek. A folytatás viszont parádésra sikeredett, melynek vége pontszerzés lett. Akár a győzelem is meglehetett volna, de Osvalda Gábor gólját a játékvezető érvénytelenítette, egy véleményes szabálytalanság miatt. A csapat helytállása így is példaértékű, nagy gratuláció jár nekik.

U19-es Pest megyei I. osztály, 10. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TAKSONY 3 - 3 (0 - 3)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Rememár M. (Petrovszki Zs.)

gól: Meczner K., Lajti L., Osvalda G. ill. Takács A. (11-esből), Kleinheisel P., Molnár N.

Maglódi TC: Nyilas L. - Ofella G. (Kertész Z. 46p), Osvalda G., Meczner K., Szalai M., Lajti L., Ernhöffer M., Földváry V., Bertalan H., Holló M., Nagy L.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nem okoztak csalódást a fiúk, úgy néz ki mostanában sok Real Madrid meccset néztek. Az első félidőben 0-3-ra vezetett az ellenfél, a második félidőben egalizáltunk, majd a 92. percében még a győzelmet érő találatot is megszereztük, amit sajnos nem adott meg a játékvezető. A srácok bebizonyították, hogy a lehetetlen nem létezik. Hatalmas gratuláció a csapatomnak, figyelemreméltó, amit csináltak!

 

U7_2022.jpg

Partnereink