U19: BRAVÚRGYŐZELEM TAKSONYBAN

U19-es együttesünk, a mezőny egyik legjobb játékerővel rendelkező együttese, a Taksony ellen ért el nagyon értékes győzelmet. A 10. percben Osvalda Gábor góljával szereztük meg a vezetést, amit a hazaiak a második félidő elején egalízáltak. A három pontot érő találatot Ernhöffer Marcell szerezte a mérkőzés utolsó percében. Csapatunk hibátlan mérleggel vezeti a táblázatot.

U19-es Pest megyei I. osztály, 3. forduló:

TAKSONY SE - MAGLÓD-HELLOPARKS 1 - 2 (0 - 1)
Taksony, jv: Pallai P. (Richter B.)

gól: Bencsik Z. ill. Osvalda G., Ernhöffer M.

Maglódi TC: Nyilas L. - Neményi B. (Fekete D. 82p), Ecsedi B. (Földváry V. 60p), Osvalda G., Meczner K., Szalai M., Hajdu B., Ernhöffer M., Lajti L. (Piller B. 91p), Nagy L., Rostás R.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Az első játékrészben  viszonylag korán vezetéshez jutottunk, Osvalda Gabi remekül érkezett a szögletből érkező beadásra és bólintott a kapuba. Ezt követően még kétszer is eltaláltuk a kapufát, de több gólt már nem sikerült szereznünk. A második félidő elején sajnos bealudtunk, egy szögletet követően kiegyenlítettek a taksonyi fiatalok. A mérkőzés további részében érezhető volt, hogy amelyik csapat még egy gólt szerez az megnyeri a mérkőzést.  Szerencsére még a lefújás előtt a 90. percben, Ernhöffer Marci szerzett vezetést, és ezzel kialakította a végeredményt. Összességében ezen a mérkőzésen is bevált az elképzelésünk, viszont elől még mindig nem vagyunk elég hatékonyak. A támadóink rosszul, vagy egyáltalán nem mozogtak le a védőikről, ami megnehezített a támdás építést, viszont a védekezésből remekül vették ki a részüket. Az eredménytől függetlenül gratulálok a Taksony csapatának, remek játékosaik vannak és ők is megérdemelték volna a három pontot. Hajrá Maglód!

 

U212015.jpg

Partnereink