U19: JÓL SIKERÜLT MÁSODIK FÉLIDŐ

Ifjúsági csapatunk már azzal is bőven várakozáson felül teljesített, hogy bejutott a megyei bajnokság legjobb nyolc csapata közé. Balogh Sándor és fiai viszont nem elégedtek meg ezzel, úgy tűnik igyekeznek itt is maradandót alkotni, hiszen a pomázi diadal után az Örkény együttesét is legyőzték. A nagyon erős mezőnyben minden pontnak nagy értéke van, mi pedig két mérkőzésen eddig hatot szereztünk.

U19-es Pest megyei I. osztály, 2. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ÖRKÉNY 3 - 1 (0 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Tamás A. (Kakuszi I.)

gól: Kristóf L., Nagy L., Szalai M. ill. Jónás B.

Maglódi TC: Nyilas L. - Osvalda G., Ecsedi B., Neményi B., Meczner K., Szalai M., Kristóf L. (Szarka D. 70p), Lajti L. (Piller B. 61p), Holló M. (Szilágyi B. 85p), Nagy L., Földváry V. (Nádházi P. 57p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Az első harminc percben az Örkény irányított, valahogy nem tudtuk felvenni a ritmust. Nagyon magunkra húztuk az ellenfelet, ami nem volt túl biztató, de szerencsére csak kapufáig jutottak ez idő alatt. A második félidőt jobban kezdtük az örkényiekhez képest, teljesen más volt a játékunk képe, mint a mérkőzés elején. Irányítottunk, helyzeteket alakítottunk ki, és gólokat szereztünk. Ezen a mérkőzésen ismét bebizonyosodott, hogy futás nélkül nem lehet játszani ezt a játékot. Ha az ellenfélhez képest még az utolsó percben is képes vagy egy sprintre anélkül, hogy ez nehézséget okozna, akkor jó esély van rá, hogy eldöntsd a mérkőzést. Úgy gondolom kondícionálisan jobban felkészültek voltunk és ez nagyban közrejátszott a végeredmény kialakulásában. Azt viszont sajnálom, hogy az utolsó 15 percben mindenki átment ,,hentesbe'', mert ismét egy meghatározó játékosom sérült meg. A csapatomnak gratulálok, nagyon nagyot küzdöttek a győzelemért!

 

U7_2022.jpg

Partnereink