U19: MEGNYERTÜK A POMÁZI NYITÁNYT

Megnyerte első megyei első osztályú mérkőzését U19-es együttesünk. A kiegyenlített találkozó 65. percében szerzett Kertész Zalán találat döntötte el a három pont sorsát.

U19-es Pest megyei I. osztály, 1. forduló:

POMÁZ - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 1 (0 - 0)
Pomáz, jv: Kara P. (Berki A.)

gól: Kertész Z.

Maglódi TC: Nyilas L. - Osvalda G., Neményi B., Meczner K., Szalai M., Kristóf L., Ernhöffer M. (Lajti L. 46p), Holló M. (Ofella G. 60p), Nagy L., Földváry V. (Ecsedi B. 46p), Kertész Z. (Piller B. 87p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Nem volt egy könnyű mérkőzés, de sikeresen vettük az első akadályt, a legjobbak között. Az egész mérkőzésen többet volt a labda a pomáziaknál, ami meglepő volt, mert ez általában fordítva szokott lenni a meccseinken, viszont ennek ellenére jól alkalmazkodtunk és nekünk volt több helyzetünk, legalább is az első félidőben. A második félidőben még nagyobb volt a nyomás, mindkét oldalról ment az adok-kapok, rengeteg helyzet maradt ki mindkét oldalon. Szerencsére nekünk a 65. percben sikerült egyszer betalálni a télen igazolt, Kertész Zalán révén, aki sajnos pár percre rá, egy becsúszást követően komolyabban megsérült. A félidőben becserélt, szintén új igazolás, Ecsedi Balázs is jó benyomást keltett a védelem jobb oldalán, aki nagyon bátran és magabiztosan játszott. Úgy gondolom összességében jól játszottunk, a védelem és a középpálya nagyon jól működött, viszont elől ennyit nem lehet hibázni. A pomázi fiataloknak pedig külön gratulálok, mert egy cserével is megnehezítették a dolgunkat!

felnottcs220914.jpg

Partnereink