MAGLÓD-HELLOPARKS - BIATORBÁGY 0 - 0

Felnőtt együttesünk szeretett volna győzelemmel tisztelegni Poncok Csaba emléke előtt, de sajnos minden erre tett erőfeszítésünk meddő maradt, igaz két vereség után legalább a pontszerzés összejött.

Az első félidőben mindkét csapat kapuja előtt akadtak izgalmas pillanatok, de a kapusok, vagy egy felszabadító láb mindig képes volt tisztázni. A szünet után már egyértelműen mi domináltunk, több esetben nagyon kecsegtető helyzetbe kerültünk, de a szerencse sem állt mellénk, így nem tudtuk gólra és győzelemre váltani a fölényünket. Nekünk döntetlen jutott, viszont közvetlen riválisaink győzni tudtak, így visszacsúsztunk a 15. helyre. A mutatott játékunk bizakodásra okot, de a már ősszel is mutatott gólképtelenségünkön mindenképpen túl kellene már lépnünk, ahhoz hogy elinduljunk felfelé a tabellán.

Sportegyesületünk köszönetét fejezi ki minden megyei első osztályú csapatnak, hogy Poncok Csabára emlékezve gyászszünettel kezdték bajnoki találkozójukat!

Pest megyei I. osztály, 18. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - BIATORBÁGY 0 - 0

Maglód, Kertész Károly Stadion, 70 néző, jv: Mákos M. (Molnár A., Porkoláb F.)

Maglódi TC: Botlik D. - Rostás R., Lázár Zs., Balogh B., Véglás P. - Vékei N., Fitos L. (Hajdu B. 74p) - Kalina T., Horváth R. (Szegedi R. 83p), Seregy T. - Balló H. edző: Rakita Gábor

Biatorbágy: Lipők B. - Fehér-Kaplár Zs., Márki K., (Lesták B. 63p), Kinyik Á., Horváth Á. (Szeleczky Á. 81p), Nagy D. (Pongrácz P. 60p), Vajda D. (Vágvölgyi P. 81p), Hajagos D. (Haynes-Varga A. 74p), Miskei M., Tóth R., Orbán M. edző: Lipők András

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Nehéz napokon vagyunk túl, de a múlt hetihez képest így is jelentősen javult a játékunk. Kiegyenlített első félidőt követően, úgy gondolom ellenfelünk fölé nőttünk, de miután gólt nem tudtunk szerezni, két pontot elhullajtottunk.

 

undefined

U17TTTT.jpg

Partnereink