NÉGY NAP ALATT KÉTSZER GYŐZÖTT AZ U19

Az első találkozón elszenvedett vereség után, két győzelemmel folytatta szereplését U19-es korosztályunk, amely előbb a Pécel egyes számú csapatát, majd az előző bajnokságban aranyérmet szerző Valkó gárdáját múlta felül. A győzelmek értékét az is növeli, hogy mindkét esetben szükség kapus, Holló Mátyás állt a kapunkban, aki rendkívül jól látta el feladatát.

U19-es bajnokság, első szakasz, E-csoport, 2. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - PÉCELI SSE I. 2 - 0 (2 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Cseresnyés Cs. (Visnyei B.)

gól: Kopunovic D., Ofella G.

Maglódi TC: Holló M. - Nagy L., Ofella G. (Piller B. 63p), Osvalda G., Meczner K., Szalai M. (Szilágyi B. 85p), Kristóf L., Földvári V. (Szilágyi Zs. 85p), Garai R. (Ernhöffer M. 63p), Neményi B. (Csongrádi K. 46p), Kopunovic D. (Kovács B. 85p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Vártuk már, hogy élesben is megszerezzük az első győzelmünket. Kicsit félve indultunk a mérkőzésnek, mivel több hiányzó játékosunk volt, köztük a kapusaink is. Szerencsére a gólvágó Holló Matyink kihúzott minket a pácból és  a kapuból is egy igazi vezére volt a csapatnak. A fiúk maximálisan fegyelmezetten hajtották végre az öltözőben megbeszélteket, eleinte csak felmértük az ellenfelet, hogy milyen erőt képviselnek. Negyedóra elteltével már bátrabban, támadó szelleműleg játszhattunk és két gyönyörű találatot szereztünk. A második félidőben kicsit leültünk, de így is elértük a célunkat, ami a három pont megszerzése volt. Gratulálok a fiúknak, csak így tovább! Hajrá Maglód!

---

U19-es bajnokság, első szakasz, E-csoport, 3. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - VALKÓI KSK 6 - 2 (4 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: szükség játékvezető

gól: Kopunovic D. 3, Nagy L., Meczner K., Neményi B. ill. Farkas J., Tóth É.

Maglódi TC: Holló M. - Nagy L., Ofella G. (Ernhöffer M. 74p), Osvalda G., Meczner K., Szalai M., Kristóf L. (Kovács B. 85p), Földvári V. (Szilágyi Zs. 85p), Garai R. (Szilágyi B. 85p), Neményi B., Kopunovic D.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): A cél ismét a három pont megszerzése volt. Az első félidőben kifogástalan volt a játékunk, négy gólt is sikerült szereznünk, viszont a második félidő ugyanúgy alakult, mint a csütörtöki mérkőzés második félideje. Elhittük, hogy 45 perc játék után biztos a három pont sorsa, aztán kaptunk kettő gólt. Szerencsére ébresztő hatással volt a srácokra... Lényegében hétről-hétre szebb és jobb a játékunk, de még mindig van hova fejlődnünk. Gratulálok a srácoknak, büszke vagyok rájuk!

 

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink