HARMADIK HELYEN ZÁRTAK AZ ÖREGFIÚK

A Mogyoród elleni, májusi találkozót követően igen hosszú, három hetes kihagyás következett öregfiúk csapatunk mérkőzéseinek sorában, hogy aztán az ezüstéremről döntő mérkőzést vívjunk Üllőn. Sajnos a bravúr elmaradt, vagyis a hazaiak otthon tartották a három pontot. A Csömör elleni összecsapást már a harmadik helyről szólt, amit sikerrel is vettünk, majd a Kerepes ellenit munkahelyi elfoglaltságok miatt már le sem játszottuk, de az már nem is számított, hiszen a harmadik helyünkről elmozdulni már nem tudtunk. A Veres István László vezette gárda a tavalyi félbemaradt szezon után ismét ragyogóan teljesített és ugyan az első hely most nem jött össze, de a harmadik helyre is büszkék lehetünk. Az érmeket az elmúlt héten rendezett díjátadón már meg is kapták. Ezúton is gratulálunk nekik!

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 13. fordulóból halasztott mérkőzésen:

ÜLLŐ - MAGLÓDI TC 4 - 1 (2 - 0)

gól: Csabai G.

Maglódi TC: Halász Z. - Elekes Zs., Csaba S., Lovas R., Metz Gy., Csaba Zs., Görög Zs., Veres L., Budafai G., Csabai G., Klusóczki B. csere:  Veréb K.

---

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 17. forduló:

MAGLÓDI TC - CSÖMÖR 6 - 3 (4 - 0)

gól: Csaba Zs. 2, Csabai G., Csaba S. (11-esből), Bíró A., Bartha T.

Maglódi TC: Tutor Cs. - Veres L., Schiszler B., Gorza P., Elekes Zs., Csaba S., Lovas R., Metz Gy., Tabányi T., Csaba Zs., Csabai G. cserék: Bíró A., Tóth L., Budafai G., Szabó G., Klusóczki B., Bartha T.

---

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 18. forduló:

MAGLÓDI TC - KEREPES 0 - 3 - játék nélkül


Veres István László (a csapat játékosa): Végezhettünk volna előrébb is, de célkitűzést, vagyis a dobogót sikerrel abszolváltuk. Jól sikerült a igazolnunk, de mérkőzések nagy részére mégsem sikerült kellően erős kerettel kiállnunk. Nyáron tovább erősítünk és jövőre a bajnoki cím a célunk!

futsal202209.jpg

Partnereink