TARTALÉKOS CSAPATUNKNAK SZERENCSÉJE SEM VOLT

Az óraátállítás miatt hétfőn már igen korán, három órakkor kellett játszania öregfiúk csapatunknak, ami gondot okozott a csapat összeállításnál, hiszen több meghatározó játékosunk is hiányzott. A helyzeteink ugyan megvoltak, de kihasználni csak elenyésző számban tudtuk őket, így végül vereséget szenvedtünk közvetlen riválisunk otthonában.

Öregfiúk bajnokság, Nagykátai-csoport, 10. forduló:

TÁPIÓSZECSŐ FC - MAGLÓDI TC 5 - 2 (1 - 1)

Tápiószecső

gól: Totika B. 2

kiállítva: Potóczki Zs. ill. Varga A. a 28. percben

 

Maglódi TC: Nagy Z. - METZ GY., Tabányi T., VARGA A., RAKITA G., Totika B., Szabó G., Merczel J. (Németh G. 41p), BARANYAI P., Bíró A., Bodonyi S. (Papp T. 54p) csapatvezető: Tabányi Pál

Tápiószecsői beszámoló: http://tapioszecsofc.hu/

Tabányi Pál (csapatvezető): - Tartalékos összeállításban is egyenrangú ellenfelei voltunk a minden játékosát mozgósító Tápiószecső csapatának, igaz az eredmény nem ezt mutatja. Aki ott volt láthatta, hogy jól játszottunk, többet volt nálunk a labda, helyzeteket dolgoztunk ki, kapufát lőttünk, ugyanakkor négy gólt ajándékoztunk a hazaiaknak. Döntő momentum volt, hogy a játékvezető egy szerencsétlen eset után, szerintem túl szigorúan, a mi játékosunkat, az egyébként jól játszó Varga Attilát is kiállította, mellyel megbomlott az addig jól záró védelmünk.

U15maglod.jpg

Partnereink