UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK (6. forduló):

A SOROZATOS JÓ JÁTÉK VÉGRE MEGHOZTA A GYÜMÖLCSÉT ÉS VÉGRE NYERT AZ U17!

NB II. Közép-Kelet 6. forduló:

U17 MAGLÓDI TC - REAC-U16 3 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Pilny M., Gruber B., Szegedi M.

sárga lap: Szegedi M.

Maglódi TC: Szépvölgyi N. - Csákó Cs. (Hollósi B. 88p), Filácz K., Gyuga O., Szász B., Wéber K., Gruber B., Pilny M. (Óvári K. 88p), Kiss P. (Kovács B. 84p), Szegedi M. (Tóth M. 86p), Berta B. (Merczel Z. 63p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): - Megérdemelten nyertünk, hiszen a srácok végre elhitték, hogy lehet keresnivalónk a pályán. Ha jobban koncentrálunk nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, de így is nagyon boldogok vagyunk. A csapat diadala volt a győzelem, ezért nem emelnék ki senkit.

további képeket ITT talál.

-----

NB II. Közép-Kelet 6. forduló:

U21 MAGLÓDI TC - REAC-U19 1 - 9 (0 - 5)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Erdősi N.

sárga lap: Matyó M., Rudolf K., Bencsik R., Erdősi R..


Maglódi TC: Dezső K. (Nagy Cs. 46p) - Filácz R., Resch M., Matyó M., Krekács T. (Bíró T. 46p), Bartha Sz., Silberer R., Kardos Sz. (Fodor L. 55p), Erdősi R., Bencsik R. (Erdősi N. 46p), Rudolf K. (Szever Cs. 74p)

Filácz Imre (edző):  -

--------

NB II. Közép-Kelet 6. forduló:

U14 RKSK - MAGLÓDI TC 9 - 0 (8 - 0)

Budapest

Maglódi TC: Morocz I. - Nagy L., Berényi B., FODOR E., MÉSZÁROS T. - Vizi D., VÉGLÁS R., Baranyai Zs., Tukacs T., Szever Á. - Seletye T.

-------

NB II. Közép-Kelet 6. forduló:

U15 RKSK - MAGLÓDI TC 4 - 2 (1 - 1)

Budapest

gól: Fischer P. (11-esből), Vasvári Á.

 

Maglódi TC: Hamza K. (Morocz I. 60p) - Skultéty D., ACZÉL P., ÓVÁRI K., Kanalas K. - SENGEL T., Vasvári Á., Hornyák M., Papellás P. - Buricza Zs., FISCHER P.

edzők: Rakita Gábor és Bíró Roland

Bíró Roland (edző): - A Bozsik Torna és a betegségek igen megtizedelték az U14-et. Erősen tartalékosan, csere nélkül, 35 percet aludtunk, majd felébredtünk és nagy helyzeteket is kidolgoztunk, de azok sajnos kimaradtak. A második játékrészben félálomban már csak egy gólt kapva végül megérdemelten vereséget szenvedtünk. Az U15 eddigi legerősebb összeállításában léphetett pályára, de sajnos sérültekkel és mezőny csere nélkül. Jól játszott a csapat, esélye is volt a győzelemre, de a végére nagyon elkészült az erejével és sajnos pont nélkül maradtak. A mutatott játék viszont bíztató a jövőre nézve.

U7_2022.jpg

Partnereink