FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Az eredményeket és nyilatkozatokat közöljük, de a Nagykátán történtek után mindenki számára ezek most teljesen érdektelenek lehetnek. A legfontosabb, hogy a Nagykáta játékosa, Váczi Dominik Péter hamar felépüljön és teljesen meggyógyuljon!

MLSZ Regionális U19-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 8. forduló:

NAGYKÁTA - MAGLÓDI TC 2 - 2 - félbeszakadt
Nagykáta
jv: Kiss T. Z., Mohácsi I.

gól: Kertész Z., Borsi Z.

Maglódi TC: Szakál K. - Nagy Zs., Kertész Z., Szalai M., Buzás P. cserék: Borsi M., Borsi Z., Békési A., Piller B., Havasi L., Szilágyi Zs., Szilágyi B.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Jól kezdtük a mérkőzést, már az első pecben vezetést szereztünk. Ezt követően kihasználta a hibáinkat a káta és gyorsan fordítani tudott, de nem sokkal később megszereztük az egyenlítő találatot. Folytatásra már nem került sor, mivel az ellenfél csapatának egyik játékosa, minden előzmény nélkül rosszul lett és félbe kellett szakítani a mérkőzést. A csapat nevében mielőbbi felépülést kívánunk a nagykátai fiúnak, egy igazi harcos!

---

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 6. forduló:

HATVANI SZSE - MAGLÓDI TC 8 - 4 (6 - 1)
Hatvan
jv: Debreceni K., Gergely M.

gól: Sas-Urbán K. 2, Cili D., Banya M.

Maglódi TC: Vass M. - Szarvas K., Sas-Urbán K., Tabányi Zs., Durai M. cserék: Leitner Á., Cili D., Fischborn G.

Tutor Csaba (edző, Maglódi TC): Megint álmosan és sok hibával kezdtünk. Adtunk az ellenfének egy félidőt. A szünet után észhez tértünk és elkezdtük játszani a mi játékunkat, ami a második félidei eredményen meg is látszott. Lassan, de biztosan látszódik a csapat fejlődése! Köszönöm a játékosaimnak az eddig nyújtott eredményeket, jövőre csak szebb és jobb lehet! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

 

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink