FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Igazi nagyüzem volt futsal utánpótlás csapataink számára a múlt héten, hiszen az U19 kettő, az U17 egy, míg U13-as korosztályunk három találkozót is játszott, igaz ők egy napon, a futsal7vége keretein belül. A hat találkozón sajnos túlsúlyban voltak a vereségek, szám szerint négy, melyből az U19-nek jutott a legnagyobb különbségű. A Zsámbok elleni találkozójuk sem kezdődött túl jól, ugyanis négy gólos hátrányba kerültek, de ott nagyot küzdve végül döntetlenre mentették a találkozót. Három vereség jutott az U13-nak, igaz ők az első teremfoci mérkőzéseiket vívták Üllőn. Egyetlen győzelmünk Tutor Csaba tanítványaihoz, vagyis az U17-hez fűződik, akik a Zsámbok együttesét múlták felül 10-1-re.

MLSZ Regionális U19-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 1. forduló:

JÁSZBERÉNY - MAGLÓDI TC 21 - 3 (10 - 0)
Jászberény
jv: Kéri Z., Laczkó Z.

gól: Buzás P., Bertalan H., Nagy K.

Maglódi TC: Szakál K. - Nagy Zs., Borsi M., Szalai M., Buzás P. cserék: Békési A., Piller B., Bertalan H., Nagy K.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Megmagyarázhatatlan, ami történt, de nem is szeretnék magyarázkodni. Azt hiszem a legnagyobb probléma a fejekben volt, kedvetlenek és ötlettelenek voltunk. Gratulálok a Jászberénynek!

---

MLSZ Regionális U19-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 7. forduló:

MAGLÓDI TC - ZSÁMBOK 4 - 4 (0 - 4)
Monor
jv: Deme R., Volentics J.

gól: Buzás P. 2, Nagy Zs., Havasi L.

Maglódi TC: Szakál K. - Nagy Zs., Havasi L., Szalai M., Buzás P. cserék: Békési A., Piller B., Szilágyi B., Szilágyi Zs., Nagy K.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Ugyan azzal a mentálissal kezdtünk, ahogy az előző mérkőzést befejeztük. Ennek ellenére a 0-4-es első félidő után a második játékrészben lényegesen javult a hozzáállás, és ennek eredményeként sikerült egalizálnunk. A mérkőzést követően beszéltük is a fiúkkal, hogy ezzel a tűzzel kellett volna futballoznunk az első félidőben is, és akkor nagyobb valószínűséggel otthon tudtuk volna tartani a három pontot. További sok sikert a Zsámboknak!

---

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 7. forduló:

MAGLÓDI TC - ZSÁMBOK 4 - 4 (0 - 4)
Monor
jv: Deme R., Volentics J.

gól: Cili D., Banya M.

Maglódi TC: Vass M. - Szarvas K., Sas-Urbán K., Demkó Z., Cili D. cserék: Leitner Á., Tabányi Zs., Durai M., Banya M., Görög B.

Tutor Csaba (edző, Maglódi TC): Kezd össze állni csapatunk és a gyakorolt elemeke is használtuk a mérközésen. Nagyon jó hogy majdnem teljes létszámban ott voltak játékosaim a mérkőzésen. Csapatban többen jól játszottak de Banya Máté kiemelkedet ezen a napon.

---

Pest vármegyei futsal7vége, II. osztály C-csoport, Üllő, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - SÜLYSÁP GYEREKFOCI 4 - 5 (4 - 2)

gól: Vágó Zs., Ferencz T., Francenzovics D., Molnár K.

MAGLÓDI TC - PÉCELI SSE I. 2 - 3 (2 - 1)

gól: Vágó Zs., Gyurina M.

MAGLÓDI TC - PÉNZÜGYŐR SE 0 - 3 (0 - 1)

gól: Vágó Zs., Ferencz T., Francenzovics D., Molnár K.

Nádházi Péter (edző, Maglódi TC): Gratulálok mindenkinek! A mai teljesítmény kiváló volt, még eredményben nem jött el a siker, de az első futsal hétvégéhez képest magasan túlteljesítettetek! Szerintem Tamás nevében is mondhatom, hogy mindenki büszke lehet a gyerekekre, nagyot hajtottak ma, szép játékkal egybekötve.

 

U14masodik.jpg

Partnereink