FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Egy-egy nagyarányú győzelem, illetve vereség lett futsal utánpótlás együtteseink elmúlt hétvégi mérlege. Az U17 elszenvedett vereségén nem lehet csodálkozni, hiszen különböző okok miatt csere nélkül voltak kénytelenek játszani. Az U19 viszont igen hosszú kispaddal várhatta a találkozót, aminek köszönhetően végül tizennégy góllal terhelték meg a Jászfényszaru kapuját.

 

MLSZ Regionális U19-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 6. forduló:

JÁSZFÉNYSZARU VSE - MAGLÓDI TC 3 - 14 (2 - 7)
Tóalmás
jv: Szűcs I., Kulcsár D.

gól: Buzás P. 5, Szilágyi B. 2, Borsi M., Szalai M., Piller B., Nagy Zs., Havasi L., Szilágyi Zs., Bertalan H.

Maglódi TC: Szakál K. - Nagy Zs., Borsi M., Szalai M., Buzás P. cserék: Borsi Z., Piller B., Havasi L., Szilágyi B., Hegyi B., Bertalan H., Szilágyi Zs., Nagy K.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Óriási előnyünk volt az ellenféllel szemben, mivel nekik egy cseréjük volt, nekünk pedig négy sorunk, amit ki tudtunk használni. Az első mérkőzéshez képest lényegesen javult a játékunk, sokkal magabiztosabbak, sokkal gyorsabbak és pontosabbak voltunk. Le a kalappal a fiúk előtt!

---

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Dél-Keleti csoport, 4. forduló:

JÁSZFÉNYSZARU VSE - MAGLÓDI TC 12 - 2 (6 - 0)
Tóalmás
jv: Szűcs I., Kulcsár D.

gól: Cili D., Banya M.

Maglódi TC: Vass M. - Szarvas K., Durai M., Banya M., Cili D.

Tutor Csaba (edző, Maglódi TC): Sajnos nagyon sok volt a sérült és beteg játékosunk, ezért csak öt fővel vágtunk neki a mérkőzésnek! Amíg volt erőnk tartottuk magunkat, majd jöttek a gólok... Az eredménytől függetlenül nagyon büszke vagyok a fiúkra tisztes helytállásuk miatt és hogy nem adták fel!

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink