FUTSAL: KIÉLEZETT VERSENYFUTÁS

A jelenlegi nagyobb szünetet megelőzően Újfehértón vendégeskedett felnőtt futsal csapatunk, amely hatalmas versenyben van az első helyért. A Nyírség elleni találkozót is sikerrel vettük, ráadásul úgy, hogy ellenfelünk csak az utolsó percben tudott betalálni. Győzelmünknek köszönhetően a Nyíregyházával és a Rubeolával pontazonosággal állunk, és csak rosszabb gólkülönbségünknek "köszönhetően" vagyunk a harmadik helyen.

Futsal NB II., Keleti csoport, 6. forduló:

NYÍRSÉG FC - MAGLÓDI TC 1 - 3 (0 - 1)

Újfehértó, jv: Balla L., Sántha P. (Goneth B.)

gól: Budaházi L. ill. Seregy T., Lázár Zs., Poncok Cs.

sárga lap: Balla D., Balla J., Tóth Á., Lakatos T. ill. Petric B.

Nyírség: Balla D. - Balla J., Pekk T., Tóth Á., Molnár Zs. cserék: Kótai S., Budaházi L., Lakatos T., Szabó D., Kótai D.

Maglódi TC: Lipők B. - Vékei N., Papp R., Seregy T., Petric B. cserék: Horváth R., Érsek R., Poncok Cs., Lázár Zs., Bura A. csapatvezető: Németh Gusztáv

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): A csapat tagjai munka mellett játszák ezt a szép sportot, így a 19 órás kezdés Újfehértón nem tűnk könnyű feladatnak. 3-4 perccel kezdés előtt értünk le, így a hazai csapattól kapott extra 15 perc sem bizonyult elégnek a kezdésig. Sajnos merevek voltunk és a helyzeteinket sem tudtuk kihasználni. Egészen a 18. percig, amikor Seregy Tamás révén megszereztük a vezetést. Szünetben megbeszéltük, hogy a legnagyobb hangsúlyt a védekezésre helyezzük, mert látszott, hogy ezen a napon a góllövés nem igazán megy. Dicséret illeti a csapatot, mert végig fegyelmezetten védekeztünk és kontrákból igyekeztünk veszélyeztetni. 3:0-ás vezetésünknél kicsit kiengedtünk, de így is sikerült ezen a nehéz meccsen diadalmaskodnunk. Sok sikert a Nyírség csapatának a folytatáshoz!

U14farsang.jpg

Partnereink