FUTSAL: CSENGEREN ZÁRTUK AZ IDÉNYT

A Kistarcsa elleni vereség után, a biztos második hely tudatában szerette volna szépen, vagyis győzelemmel zárni a szezont felnőtt futsal együttesünk, ám az utolsó bajnoki találkozónkon, Csengeren ismét hadilábon álltunk a szerencsével és egy kivételével nem sikerült gólra váltani helyzeteink sokaságát. Persze senki nem búslakodott igazán, hiszen szenzációs szezont tudhatunk a hátunk mögött, élvezetes mérkőzésekkel, nagy győzelmekkel és egy fantasztikus második helyezéssel. A sikerhez kellett, hogy minden tekintetben egységes legyen a csapat. Mindenki becsülettel tette a dolgát, amiért jár a hatalmas elismerés. Együttesünk tagjai kiemelkedő teljesítettek, Haffner Györgynek edző kiváló munkát végzett. Németh Gusztáv, Merczel János kettős, minden körülmények között megteremtette sikeres szereplés lehetőségét, míg Haffner Tamás a szervezési, technikai és utánpótlás háttér biztosításával könnyítette meg a jó eredmények elérését. Köszönjük nekik a számunkra is kivívott szép eredményt és bízunk a hasonlóan sikeres folytatásban!

Futsal NB II., Keleti csoport, Felső-ház, 10. forduló:

CSENGER FUTSAL - MAGLÓDI TC 4 - 1 (2 - 0)

Csenger, jv: Újhelyi T., Balla L. (Sántha P.)

gól: Balogh Á. 2, Pálfi I., Katona P. ill. Simon Zs,

Csenger: Makay Z. - Mándi L., Rigó A., Balogh Á., Gaál K. cserék: Cséke M., Katona P., Csorvási Á., Pálfi I., Bakó T. vezetőedző: Szilágyi Sándor

Maglódi TC: Matus T. - Simon Zs., Seregy T., Petric B., Vékei N. cserék: Lipők B., Merczel J., Németh G. Poncok Cs., Horváth R., Érsek R., Lázár Zs., Vadászi E., Papp R.,  vezetőedző: Haffner György

 

Németh Gusztáv (játékos, csapatvezető Maglódi TC): Azzal a céllal érkeztünk Csengerre, hogy az elbukott bajnoki döntő után győzelemmel zárjuk a szezont, és egyedüli csapatként három pontot hozzunk el a csengeri oroszlánbarlangból. Szinte teljes kerettel utaztunk el a közel négy órás 320 km-s útra. A fiúk motiváltak voltak és megtettek mindent a sikerért. Sajnos a Kistarcsa elleni meccsről magunkkal hoztuk a helyzetkihasználásunkat is. A játékkal semmi gond nem volt, nagy nyomást helyeztünk a hazai csapatra, de a rengeteg kidolgozott helyzet ellenére gólt nem tudtunk szerezni. A Csenger viszont kíméletlenül kihasználta a hibáinkat és a félidőben 2:0-ra vezetett. Szünet után sem javult a helyzetkihasználásunk, és a vészkapus játék is csak egy gólt hozott nekünk, így végül egy nagyon sportszerű mérkőzésen megérdemelten nyert a Csenger. Kiemelném a hazai kapus teljesítményét, mert ezen a napon szenzációs formát mutatott.  A mérkőzés után vendégül látott minket a hazai csapat és egy igazi szabolcsi gulyással, valamint pálinkával indulhattunk vissza a négy órás útra. Nagyon szépen köszönjük Szilágyi Sándornak és a csengeri csapatnak a szívélyes vendéglátást!

Hogy tekintesz vissza erre a hosszú, de eredményes szezonra?
Érdemes számot vetni kicsit az évről.  Lejátszottunk harminc mérkőzést, utaztunk 6000 kilométert,  lőttünk 127 gólt, melyből 48-at Simon Zsolt szerzett és a harmadik legeredményesebb lett a mesterlövészek között. Itt jegyezném meg, hogy ezzel a teljesítménnyel a másik, vagyis Nyugati csoportban gólkirály lett volna. Az alapszakaszt a harmadik helyen zártuk ami annak tükrében, hogy értékes pontokat buktunk el, nagyon szép eredmény volt, ráadásul három nb1-et megjárt játékos csatlakozott a kerethez és csak egy ember távozott munkahelyi elfoglaltság miatt. Sikerült egy nagyon jó közösséget kialakítanunk és Haffner György vezetőedző irányításával sorra jöttek a győzelmek a nagy riválisok ellen. Egészen az utolsó előtti fordulóig harcban voltunk a bajnoki címért, de a végén az ezüstérem került a nyakunkba. Szeretném megköszönni a csapatnak az egész éves teljesítményt ,és hogy részese lehettem a maglódi futsal történetének eddigi legnagyobb sikerének. Külön köszönöm Merczel Jánosnak, vagy ahogy sokan ismerik: Tüsinek, hogy ilyen sok időt energiát tett a csapatunkba és végig közöttünk volt. Köszönettel tartozom Haffner Gyurinak és fiának, Tominak is mert a felnőtt csapat vezetése mellett az U18-s csapatot is sikeresen irányították.

Most jön a jól megérdemelt pihenés. Mi a cél a következő szezonban?
Most kicsit szünetel a futsal, de szeretném, ha a csapat egyben maradna és jövőre egy még sikeresebb szezont tudnánk futni, a végén pedig bajnoki címet ünnepelhetnénk. Köszönjük a szurkolóknak és követőknek, hogy mindig velünk voltak, bíztattak és amikor lehetett a pálya mellett szurkoltak! Végül köszönöm a Maglódi Torna Clubnak, hogy biztosította nekünk a lehetőséget a sikerek eléréséhez.

 

FUTSAL NB II. 2020/2021, FELSŐ-HÁZ,VÉGEREDMÉNY:

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink