FUTSAL: BEÉRTÜK A KISTARCSÁT

Hét elején a rájátszásba hatodikként bekerült Kartal gárdáját fogadtuk. Ahogy az alapszakaszban kétszer, úgy most is a mi sikerünkkel zárult az összecsapás, így a felsőházi rájátszás második fordulóját is sikerrel vette felnőtt együttesünk. Örömünk nem lehet felhőtlen, hiszen a találkozó hajrájában a kiállítás sorsára jutott csapatunk egyik legjobbja Petric Branko. Következő fordulóban azzal a Gyöngyössel találkozunk, amely néhány hete történelmi, nagyarányú vereséget mért ránk. Most lehetőségünk nyílik a visszavágásra.

Futsal NB II., Keleti csoport, felső-ház, 2. forduló:

MAGLÓDI TC - KARTAL SE 7 - 5 (4 - 2)

Gyömrő, jv: Kiss G., Boros R. (Róka K.)

gól: Seregy T. 2, Vékei N. 2, Simon Zs. 2, Vadászi E. ill. Bánfalvi B. 4, Lippai Á.

sárga lap: Vékei N. ill. Irhás I., Szabó Zs., Somogyi B.

kiállítva: Petric B. a 33. percben ill. Bánfalvi B. a 37. percben

Maglódi TC: Matus T. - Simon Zs., Seregy T., Vékei N., Petric B. cserék: Lipők B., Sipos A., Németh G., Horváth R., Poncok Cs., Papp R., Lázár Zs., Vadászi E. vezetőedző: Haffner György

Kartal SE: Somogyi M. - Szabó Zs., Gregus R., Barabás M., Irhás I. cserék: Somogyi B., Gerebenics N., Bánfalvi B., Lippai Á.

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Ellentétes előjelekkel vártuk a Kartal elleni mérkőzést, mint az előző héten. Mostani ellenfelünket kétszer sikerült legyőznünk az alapszakaszban, de tudtuk, hogy azokon a meccseken egyszer sem tudtak teljes kerettel játszani. Most a legerősebb csapattal tudtak érkezni, így nagy koncentrációra volt szükség annak tudatában, hogy az egész mérkőzésen vészkapus játékot játszottak. Erre mi készültünk is és gyakorlatilag minden hibájukat góllal tudtuk büntetni. 4:1-re is vezettünk, de a szünetre 4:2-s állással mentünk. A szünetben megbeszéltük, hogy koncentráljunk az eredmény megtartására és ne akarjunk minden erővel labdát szerezni. Ez a 33. percig jól is ment. Sajnos akkor egy ellenünk elkövetett szabálytalanság végén érthetetlen módon mi kaptunk sárga lapot, ezzel együtt pirosat is. Ez mindenkit felbőszített és nehéz volt megnyugtatni a játékosokat. Sajnos így három mérkőzésre elveszítettük egyik kulcsemberünket. Felfoghatatlan hogy két, egymással folyamatosan kommunikáló játékvezető, hogy tud ilyen ítéletet hozni...... Az eset után mi jöttünk szabadrúgással mégis tőlünk volt a kiállítás szabálytalanság miatt. Szerencsére így is győzni tudtunk, de sajnos megnehezítették a dolgunkat rajtunk kívülálló események. Sok sikert a Kartalnak a folytatáshoz!

U132014.jpg

Partnereink