FUTSAL: AZ ÖT SIMON GÓL IS KEVÉSNEK BIZONYULT

Hosszú veretlenség után egymás után második vereségét szenvedte el együttesünk az országos bajnokságban. Az erős kerettel rendelkező, ám a bajnokságot visszafogottabb teljesítménnyel kezdő Kincsem éppen ellenünk találta meg jó formáját. A találkozó Simon Zsolt és Ficsor Richárd gólcsatáját is hozta, amit ugyan a mi játékosunk nyert meg öt góllal -ezzel át is vette a vezetést a góllövőlistán-, viszont a Kincsem végül két találattal jobbnak bizonyult. Csapatunk november 16-án a Nyírség otthonában javíthat majd.

Futsal NB II., Keleti csoport, 7. forduló:

MAGLÓDI TC - KINCSEM FUTSAL 6 - 8 (3 - 1)

Gyömrő, jv: Kiss G., Nyekita B. (Mákos M.)

gól: Simon Zs. 5, Vadászi E. ill. Ficsor R. 4, Laczkó M. 2, Vörös P. 2

Maglódi TC: Matus T. - Simon Zs., Poncok Cs., Petric B., Rajz M. cserék: Németh G., Hollauer B., Horváth R., Tatai T., Lázár Zs., Vadászi E., Papp R. vezetőedző: Haffner György

Kincsem: Gerhát T. - Ficsor R., Laczkó M., Sárközi Sz., Vörös P. cserék: Károly B., Kardos O., Mészáros D., Ferenczy D.

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): A tabella helyezése alapján esélyesként léptünk pályára, de tudtuk, hogy az eddigi legnehezebb mérkőzés vár ránk. A vendég csapat a bajnokságban először tudott ilyen erős kerettel felállni és ezt éreztük is egyből a meccs elején. Miután rendeztük a sorokat sikerült fordítanunk, és megnyugtató előnnyel mentünk a szünetre.  Sajnos a második félidőben egy rövidzárlat után egy perc alatt 3 gólt kaptunk és ez sajnos végzetesnek bizonyult. Az egész mérkőzésen kiemelkedően játszó és 5 gólt szerző Simon Zsolt még egyenlíteni tudott, de sajnos az ellenfél nagyon rutinosan minden helyzetét kihasználta és megnyerte a mérkőzést. Nehéz helyzetbe kerültünk a céljaink elérése szempontjából, de nagyon sűrű a mezőny és mindent megteszünk, hogy javítsunk, és a rájátszást a felső házból kezdhessük.

felnottcs220914.jpg

Partnereink