FUTSAL: JÓL HAJRÁZTUNK TÓALMÁSON

Az őszi hibátlan mérleg után a tavaszi szezont is győzelemmel kezdte felnőtt csapatunk, igaz most a végéig izgulni kellett. A tóalmási csapat a találkozó vége előtt hat perccel még kettő góllal vezett, ám a lefújás pillanatában mégis mi örülhettünk kétgólos sikernek.

Regionális futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 12. forduló:

SK TÓALMÁS - MAGLÓDI TC 3 - 5 (2 - 1)

Tóalmás, jv: Laczkó Z., Kéri Z. (Fodor C.)

gól: Acsai M., Héger A., Tóth Zsiga B. ill. Poncok Cs. 3, Vadászi E., Simon Zs.

sárga lap: Lakatos M., Major O.

Tóalmás: Molnár L., Héger A., Acsai M., Kun T., Pintér R. cserék: Lakatos M., Penczner V., Tóth-Zsiga B., Gacsályi R., Kacsuk G., Molnár O.

Maglódi TC: Lipők B. - Vadászi E., Horváth R., Simon Zs., Poncok Cs. cserék: Schritt M., Lázár Zs., Szabó D., Papp R. játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv 

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Első tavaszi mérkőzésünket a jelentősen átalakult Tóalmás ellen játszottuk. Sajnos az ellenfeleink a tabellát látva szinte minden esetben a védekezésre rendezkednek be, és ez most sem volt másképp. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben, de gólt szerezni nem sikerült. Természetesen ahogy lenni szokott ilyenkor, két kontrából két gólt kaptunk. A csapat erejét mutatja, hogy ekkor sem adtuk fel, és továbbra is számolatlan dolgoztuk ki a helyzeteinket. 2:1-es állásnál fordultunk. A szünetben igyekeztünk kicsit változtatni a taktikán, és az 1-1 elleni játékot erőltettük. Ez meghozta az eredményt, bár egy potya gólt kaptunk, de így is sikerült egyenlítenünk. Ellenfelünk nagyon hamar elérte az öt szabálytalanságot, így kettő kisbüntetőt is rúghattunk, amiből az egyiket sikerült is értékesíteni. A meccset végül az egész este vezérként játszó Poncok Csaba góljával 5:3-ra megnyertük. Megyünk tovább a célunk felé. A Tóalmás csapatának sok sikert kívánunk a bajnokságban!

U14farsang.jpg

Partnereink