FUTSAL: KÜZDELMES MÉRKŐZÉSEN VERTÜK A KANIZSÁT

A TFSE ellen elszenvedett 5-3-as vereség után, most ugyan ilyen eredménnyel nyertünk Üllőn a Nagykanizsa ellen. Riválisunkat már ismertük, hiszen tavasszal az NB 2-ért való rájátszásban találkoztunk velük és egy győzelem, majd egy döntetlen után mi jutottunk tovább. Más kérdés, hogy később kiderült csak formalitás volt a találkozó, miután mindketten szintet léphettünk. Májusi tapasztalata után a riválisunk óvatosabb játékra rendezkedett be, így kicsit nagyobb küzdelem árán ugyan, de a "hazai" pályán megvívott mérkőzés ismét a mi sikerünket hozta. Az összecsapáson gólt szerző Rábold Richárd, az ETO-s Püspök Péterrel karöltve 15 góllal vezeti a góllövőlistát, míg a 11 gólos Simon Zsolt a harmadik. Csapatunk szerdán a TFSE vendégeként a Magyar Kupában játszik, majd pénteken Alsóörsön a Tihany ellenében újra bajnoki mérkőzést vív.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, 10. forduló:

MAGLÓDI TC - NAGYKANIZSA FUTSAL 5 - 3 (3 - 2)

Üllő, jv: Futó T., Surin S. (Zsarnóczay T.)

gól: Poncok Cs. 2, Seregy T., Rábold R., Simon Zs. ill. Horváth E. 2, Koronczai P.

sárga lap: Gál J., Rábold R., Seregy T. ill. Horváth E., Nagy T.

Maglódi TC: Lipők B. - Gál J., Rábold B., Poncok Cs., Simon Zs. cserék: Nagy T., Totika B., Bogáti P., Seregy T., Sipos A., Horváth R., Camin R.  játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Horváth E., Nagy T., Szakmeiszter J., László D. cserék: Szőke R., Losonczi M., Koronczai P., Szalai D., Kollár P., Novák L., Schuller F., Budai L.

A találkozót ITT tekinthetik meg!

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Az elmúlt két fordulóban fájó öt pontot vesztettünk, kettő elméletben kötelező győztes mérkőzésen. Sajnos bebizonyosodott, hogy nincs könnyű találkozó és minden pontért harcolnunk kell. Tudtuk, nagyon motivált Nagykanizsa érkezik hozzánk, hiszen tavaly mi búcsúztattuk az nb2-s álmaikat. A sors mégis úgy adta, hogy feljutottak és komoly szereplői lettek a másodosztálynak. Mivel nekünk a felső ház szempontjából nem szabadott botlani, így biztos védekezéssel és sallangmentes játékkal igyekeztünk kézben tartani a mérkőzést. Ez, ha nem is látványos, de végül mindenképpen eredményes volt. Nehéz hetünk lesz, de igyekszünk kihozni a maximumot.

285656753_4951200434989295_6087673656339598129_n.jpg

Partnereink