FUTSAL: A VÉGÉN JÖTT A HIDEGZUHANY

A múlt heti fájó pontvesztés után ismét botlott felnőtt csapatunk, ráadásul most nagyobbat, hiszen pont nélkül maradt a TFSE vendégeként. Félidei hátrányunkat hamar ledolgoztunk Horváth és Rábold révén, igaz egyből egyenlíteni tudtak a hazaiak. A találkozó hajrájáig döntetlen volt az állás, majd a 37. percben Rábold Richárd idei 14. gólja már újra a mi vezetésünket jelentette. A jókor jött találatból sajnos nem tudtunk lélektani előnyt kovácsolni, sőt ellenfelünk valósággal megtáltosodott és az utolsó két percben - a szerecsével is karöltve - három gólt rámolt be a kapunkba. Noha az elmúlt két játéknapon öt pontot is veszítettünk, a kitűzött cél, vagyis a felsőházi rájátszás természetesen még mindig realizálható. A TFSE-nek pedig hamarosan a Magyar Kupában vághatunk vissza.

Férfi Futsal NB II., Nyugati csoport, 9. forduló:

TFSE - MAGLÓDI TC 5 - 3 (1 - 0)

Budapest, jv: Leél-Őssy Á., Imrő J. (Frank V.)

gól: Katona B., Simon Á., Gulyás M., Pethő B., Balazsin A. ill. Rábold R. 2, Horváth R.

sárga lap: Horváth Sz.

TFSE: Borsi D. - Gulyás M., Simon Á., Horváth Sz., Katona B. cserék: Takács Z., Kocsi H., Pethő B., Balazsin A., Korozmán K., Csopaki I., Sztranyovszky M.

Maglódi TC: Iváncsics A. - Gál J., Hollauer B., Poncok Cs., Simon Zs. cserék: Nagy T., Totika B., Bogáti P., Seregy T., Sipos A., Horváth R., Rábold R.  játékos-csapatvezető: Németh Gusztáv

Németh Gusztáv (játékos-csapatvezető, Maglódi TC): Sajnos szerencsetlen gólokat kaptunk igazi kidolgozott helyzetek nélkül. Remélem ez a rossz széria ezzel befejeződött, mert jövő héten három mérkőzést is játszunk, három nehéz ellenféllel.

felnottcs220914.jpg

Partnereink